StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Українська тенісистка відмовилася тиснути руку росіянці після турніру

6 березня 2023, 22:25
Вона також відмовилася від спільного фото з росіянкою, яка є символом тероризму.
Березня Костюк
Березня Костюк / Jimmie48 Tennis Photography

Українська тенісистка Березня Костюк, яка здобула 5 березня перемогу у фіналі тенісного турніру категорії в Остіні (США) над росіянкою Варварою Грачовою, не стала тиснути руку суперниці після матчу.

Крім того, на церемонії нагородження тенісистки не стали робити спільне фото і говорити промову один про одного. Нагадаємо, у 2022 році 20-річна Костюк заявляла, що у зв'язку з військовим вторгненням Росії в Україну, не буде тиснути руку російським і білоруським спортсменам. На минулорічному US Open-2022 Українка після програшу білорусці Вікторії Азаренко також не стала тиснути руку опонентці.

Костюк вперше в кар'єрі перемогла на турнірі WTA. Турнір в Остіні проходив з 27 лютого по 5 березня. Загальний призовий фонд турніру склав 259 тисяч доларів.

відео дня

Зазначимо, що терористична Росія великий професіонал з провокацій не тільки на полі бою. Вона примудряється поширити свої гаденькі метастази скрізь, де б не брала участь.

Не став винятком і Міжнародний конкурс краси "Міс Всесвіт", де росіянка Анна Ліннікова намагалася підлізти на фото до учасниці з України Вікторії Апанасенко. Наша конкурсантка вчасно помітила провокацію, яку б явно потім " затягали "по пропагандистським ЗМІ, щоб показати" дружбу " України з Росією, яка знищує мирні міста.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти