StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Українки хотіли побити мою дочку через російську мову в Італії": артист-путініст видав маячню

17 листопада 2023, 11:01
386
Артист-путініст Василь Міщенко, видав порцію марення про "жорстокого" підлітка в Італії і двох українок, які нібито хотіли побити його дочку за російську мову.
Італія, Міщенко
Природно, деталей, які допомогли перевірити достовірність його слів, Василь Міщенко не став говорити / колаж Главред, скріншот з відео, УНІАН

Відомий російський актор-путініст Василь Міщенко, який активно підтримує війну країни-агресора РФ проти України, видав в інтерв'ю пропагандистським ЗМІ нову порцію марення про "жорстокого" підлітка в Італії і двох українок, які нібито хотіли побити його дочку.

Артист-путініст в досить жорсткому стилі наговорив, що українські біженці в Італії кидаються на людей, які говорять російською мовою за кордоном.

Нібито те, що його дочка говорить російською мовою, почули дві українські жінки і підліток. Мовляв, які почали наздоганяти росіянку і кидатися на неї з кулаками. А "підліток", мовляв, кричав: "Дайте я її вдарю! Дай мені!".

відео дня

За словами актора, його шокована дочка звернулася в поліцію, проте справу проти українок не відкривали. Природно, деталей, які допомогли перевірити достовірність його слів, Міщенко не став говорити.

"Здавалося б, чого ви? Виїхали зі своєї країни, живете на території зовсім іншої країни. Чому вас так дратує російську мову? Ви хочете його тут заборонити? Не вийде. Ви намагаєтеся у себе заборонити, і то не виходить", – гнівно говорив артист-путініст.

Нагадаємо, раніше визнаний іноземним агентом комік Максим Галкін, який разом з Аллою Пугачовою і дітьми живе в Ізраїлі, розповів, як переживає атаку терористів ХАМАС на Ізраїль.

Пізніше росЗМІ стали поширювати слух про те, що Пугачова і Галкін тікають від війни, і навіть опублікували фото з аеропорту, на якому нібито зображена сім'я артистів. Комік це заперечував.

Інші новини про Максима Галкіна і Аллу Пугачову:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти