StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Моральні виродки": путініст-виконавець ролі Шерлока Холмса різко наїхав на Пугачову з Галкіним

13 листопада 2023, 15:41оновлено 13 листопада 2023, 21:05
88-річний артист і виконавець ролі Шерлока Холмса назвав Аллу Пугачову "сміттям", а її чоловіка - "нікчемою".
Галкін, Пугачова, Ліванов
Василь Ліванов вирішив накинути трошки "бруду" на адресу Галкіна та Пугачова / колаж Главред, фото УНІАН і скріншот з відео

Актор Василь Ліванов, який прославився роллю Шерлока Холмса в радянських екранізаціях легендарних британських оповідань Артура Конан-Дойла, і відомий своєю підтримкою путінського режиму жорстко розкритикував легенду радянської естради Аллу Пугачову і її чоловіка, коміка Максима Галкіна (які чітко висловилися проти війни, яку диктатор Путін розв'язав проти України). Свій потік свідомості старий артист вилив в коментар російським пропагандистським ЗМІ.

"Я не хочу навіть розмовляти про Пугачову. Я абсолютно не дбаю про неї. Для мене Пугачова та інші втікачі-артисти - не люди, це сміття! Мені Пугачову ніколи не зрозуміти. Я не розумію, як можна було виїхати з рідної країни. Тому народ і розчарований в ній. Я багато знімався за кордоном, мене запрошували залишитися в багатьох країнах. Королева Великобританії нагородила мене Орденом Британської імперії за роль Шерлока Холмса. Але ніколи мені в голову не приходило виїхати з Росії. У мене тут будинок, я російська людина [...]. Галкін -це нікчемна тема. Як і вся інша шушера, подібна йому. Я про цих придурків типу Галкіна навіть розмовляти не хочу. Не вважаю за потрібне витрачати час на розмови про тих, хто виїхав. Ці придурки поїхали, вибір свій зробили. Нехай там залишаються. А нам вистачить вже приділяти цим моральним виродкам свою увагу. Вони того не варті", – сказав Ліванов.

Нагадаємо, раніше визнаний іноземним агентом комік Максим Галкін, який разом з Аллою Пугачовою і дітьми живе в Ізраїлі, розповів, як переживає атаку терористів ХАМАС на Ізраїль.

відео дня

Пізніше росЗМІ стали поширювати слух про те, що Пугачова і Галкін тікають від війни, і навіть опублікували фото з аеропорту, на якому нібито зображена сім'я артистів. Комік це заперечував.

Інші новини про Максима Галкіна і Аллу Пугачову:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти