StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Вілла Смітта після бійки в прямому ефірі позбавили Оскара на 10 років

9 квітня 2022, 03:10
З першою за 30 років перемогою до актора прийшло і загальне засудження.
Вілла Смітта після бійки в прямому ефірі позбавили Оскара на 10 років
Вілл Сміт отримав покарання за бійку на Оскарі - його відсторонили на 10 років / Колаж

Голлівудський актор Вілл Сміт отримав покарання за те, що побив коміка Кріса Рока у прямому ефірі церемонії нагородження Оскара-2022.

Хоч Сміт і відстоював честь дружини, а Рок отримав по заслугах за вкрай злий жарт, Академія кінематографічних мистецтв і наук США прийняла рішення про відсторонення актора від будь-яких заходів пов'язаних з Оскаром на наступні десять років.

"Це рішення, яке ми прийняли сьогодні у відповідь на поведінку Уїлла Сміта, є кроком до найважливішої мети - захисту безпеки наших гостей і відновлення довіри до Академії. Ми також сподіваємося, що це заспокоїть всіх учасників і постраждалих", - говориться в офіційному повідомленні.

відео дня

Кіноспільнота засудила запальність Сміта, яку він так недоречно проявив на офіційному заході. Та й сам актор незабаром вибачився перед Крісом Роком за ляпас. Після оголошення заборони на "Оскар", Вілл Сміт зазначив, що приймає і поважає рішення кіноакадемії.

Однак покарання могло бути і більш жорстким - враховуючи пом'якшувальну обставину (актор помстився за публічну образу дружини) Сміта не позбавили його першого і єдиного за 30 років акторської кар'єри Оскара. Також його можуть номінувати на цю кінонагороду протягом усього терміну відсторонення.

читайте такожСерж Танкян з System of a Down запропонував Росії напасти на його рідну Вірменію

Раніше сім'я Брюса Вілліса повідомила про завершення його кінокар'єри через афазію - порушення мови, яке впливає на його когнітивні здібності.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти