StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Усмішка Джокера: Ані Лорак налякала мережу сильно натягнутим обличчям

5 серпня 2023, 20:20
11106
В'янучу привабливість Ані Лорак намагається приховати під надмірною ретушшю.
Ані Лорак
Ані Лорак показала селфі з неприродним обличчям / колаж: Главред, фото: instagram.com/anilorak

Прихильниця "русского міра" і кривавих кремлівських рублів Ані Лорак продовжує лякати аудиторію змінами в зовнішності. Колись приваблива артистка продовжує стрімко перетворюватися на гротескну копію себе.

Лорак не озвучує процедури, які використовує для корекції зовнішності, але, судячи зі свіжих фото, вона вдається до послуг не тільки косметологів і ін'єкцій краси. На її сторінці в Instagram більше не зустрінеш знімків без ретуші.

Так на недавньому селфі, яке з'явилося в її блозі, обличчя співачки виглядало комічно згладженим, через що шкіра перетворилася в неприродну маску.

відео дня

Ані Лорак намагалася дружелюбно посміхнутися в камеру, проте у артистки вийшов лише оскал лякаюче величезним ротом з перекачаними губами. До слова, на критику зовнішності вона реагує болісно, через що можливість коментувати її свіжі знімки відключена.

Ані Лорак
Ані Лорак показала селфі з неприродним обличчям / instagram.com/anilorak

Раніше Ані Лорак заклювали за те, як вона "покатала на хвилях товсті стегна"- папараці зловили співачку-зрадницю в не кращій фізичній формі під час відпочинку на недорогому курорті.

Також Ані Лорак висміяли за новий образ, в якому її порівняли з 74-річним російським співаком Валерієм Леонтьєвим через схожість в зачісках. Хімічна завивка співачці виявилася не дуже до лиця.

Інші новини про Ані Лорак:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти