StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

У мами: стало відомо, де ховається принц Гаррі в Британії

3 вересня 2024, 23:01
913
Принц Гаррі прибув із несподіваним візитом до Великої Британії.
Принц Гаррі
Принц Гаррі приїхав до будинку матері / колаж: Главред, фото: instagram.com/sussexroyal/

Принц Гаррі з'явився у Великій Британії і здійснив зворушливий візит в Елторп-хаус, родовий маєток своєї покійної матері, принцеси Діани, під час своєї нещодавньої поїздки до Великої Британії.

Як пише видання People, 39-річний герцог Сассекський зупинився у свого дядька Чарльза Спенсера в Елторп-гаусі після своєї несподіваної появи на панахиді за покійним дядьком, лордом Робертом Феллоузом.

Феллоуз, який був одружений з сестрою Діани, леді Джейн, був згаданий на панахиді, на якій також були присутні принц Вільям, 42 роки, та інша сестра Діани, леді Сара МакКоркодейл.

відео дня

Хто такий принц Гаррі

Принц Гаррі, герцог Сассекський - є п'ятим у списку спадкоємців британського престолу. Одружений із 2018 року з американською акторкою Меган Маркл, яка 2019 року народила сина Арчі, а 2021 року доньку Лілібет. 2020 року Гаррі та Меган склали із себе обов'язки, пов'язані з королівською родиною, і переїхали до США.

Панахида відбулася за два дні до 27-ї річниці смерті Діани 31 серпня. Діана, якій було 36 років, коли вона загинула в автокатастрофі в Парижі, похована на острові посеред озера Раунд-Овал в Елторпі.

У річницю смерті сестри Чарльз, 9-й граф Спенсер, вшанував пам'ять принцеси Діани в Instagram, розмістивши в ній пост-присвяту з колажем з фотографій і газетних вирізок. До колекції увійшли фотографії з хрестин Діани та її дитяче фото, на якому вона грається на вулиці.

Принц Гаррі
Принц Гаррі / інфографіка: Главред

Новини шоу-бізнесу в Україні та в світі:

Як відомо, у лютому 2024 року принц Гаррі відвідав родину, коли дізнався про онкохворобу батька. Але не побачився з Кейт Міддлтон і племінниками.

А також у травні відбувся запланований візит на батьківщину принца Гаррі, де йому довелося зустрітися зі старшим братом принцом Вільямом - той усе-таки наважився зробити крок на зустріч, хоча й зовсім невеликий.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти