StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

У Мадонни може бути серйозне захворювання - ЗМІ

7 липня 2023, 13:36оновлено 7 липня 2023, 14:06
6069
Люди, які перші знайшли Мадонну, вказали на деякі особливості її стану.
Мадонна
Мадонна перенесла серйозний стан / колаж Главред, фото ua.depositphotos.com/

Західні ЗМІ повідомляють, що недавнє зіткнення співачки Мадонна зі смертю, було зовсім не пов'язано з бактеріальною інфекцією.

Як повідомило видання Radar Online, коли 24 червня королева поп-музики була виявлена без свідомості, ті, хто виявив її неживе тіло, були змушені зробити ін'єкцію спеціального препарату, який обертає назад наркотичне передозування.

За інформацією видання, спеціальний препарат, який вкололи співачці - це невідкладна медична допомога, яка зазвичай використовується для усунення небезпечних для життя наслідків передбачуваного передозування. Але він також використовується для купірування гострого септичного шоку у пацієнтів — стан, від якого, як кажуть, страждала Мадонна.

відео дня

Ін'єкція, яка зазвичай міститься в наборах для лікування багатих і знаменитих, вважається корисною для підвищення артеріального тиску при лікуванні септичного шоку, небезпечного для життя стану, який виникає, коли артеріальний тиск падає до небезпечно низького рівня.

Тобто джерела припускають, що причиною такого стану співачки могло стати передозування наркотиками і, як наслідок, тяжка форма наркотичної залежності.

Представник Мадонни відмовився від коментарів.

Нагадаємо, раніше популярна у всьому світі співачка Мадонна відклала своє майбутнє світове турне після того, як королева поп-музики захворіла і була змушена провести кілька днів в реанімації.

Раніше також співачка назвала головні правила свого будинку, в якому виростила чотирьох дітей.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти