StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Ти що, коза, твориш?": російський психолог мало не накинувся на Собчак

19 листопада 2022, 19:41
Російський психолог Сатья Дас назвав Собчак маніпулятором і хотів піти прямо посеред інтерв'ю.
Сатья Дас і Ксенія Собчак
Сатья Дас мало не накинувся на Ксенію Собчак / скріншот

Відомий російський психолог Сатья Дас (справжнє ім'я Сергій Яковлєв), який родом з Дніпропетровська, мало не накинувся на російську журналістку Ксенію Собчак під час інтерв'ю. У якийсь момент він захотів навіть встати і піти, але стримав себе. Про це повідомляють росЗМІ.

Він зізнався, що ще до інтерв'ю він був не дуже хорошої думки про Собчак і сподівався, що зможе сам себе переконати під час інтерв'ю.

"Була надія, що ти, можливо, помиляєшся в людині. Але нічого не змінилося ... Якщо людина хоче мене слухати, я кажу, якщо ні, то не кажу. Чи хотілося мені встати і піти? Ну у мене були якісь зобов'язання щодо часу. Я б не встав і не пішов. Я дав слово, що дві години будемо говорити. Коли час закінчився, то кожні п'ять хвилин я показував на годинник, мовляв, мені пора йти", - розповів психолог.

відео дня

Сатья Дас стверджує, що Собчак зманіпулювала, видавши це інтерв'ю, як бачення психолога з приводу якихось подій. Інтерв'ю опублікували в березні 2022 року, а записано воно було ще в грудні 2021 року.

"Зазвичай дати вказують, щоб людина розуміла, яка була атмосфера. Може, і зазначили, але я не помітив. Бог з ним. Це ж не мама мене обдурила. Все було передбачувано. Я не відчував себе спокійно, перебував у ретельно прихованому гніві. Ситуація патова. Ти не можеш просто встати і сказати: "Ти що, коза, твориш? Краю не бачиш?". Але вона ж жінка за великим рахунком. Для мене це важливий фактор. Якісь речі переступити не міг", — сказав Дас.

Нагадаємо, раніше російська журналістка Ксенія Собчак, яка зараз переслідується в РФ за її суперечливі висловлювання, поспішно покинула свою терористичну батьківщину, і показала, як тужить на чужині.

Зараз вона більш обережна у своїх словах, і на своєму Telegram-каналі все більше уваги приділяє новинному контенту, ніж власним міркуванням.

Однак, з моменту від'їзду з РФ в жовтні, вона опублікувала чи не перше особисте повідомлення, в якому привітала себе з 41-річчям і розповіла, що переслідування змусили її переоцінити свої відносини з деякими особистостями і до життя в цілому.

Пізніше стало відомо, що журналістка і шанувальниця "русского міра" Собчак пішки повернулася до Росії через кордон в Псковській області.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти