StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Я у великій біді": Собчак прокоментувала втечу з Росії

29 жовтня 2022, 23:17
Журналістка-втікач Собчак зробила свій перший пост після від'їзду з Росії.
Ксенія Собчак
Ксенія Собчак / Instagram Собчак

Опозиційна журналістка Ксенія Собчак, яка нещодавно втекла зі своєї терористичної батьківщини заявила, що вона перебуває у великій біді.

Як написала вона на своїй сторінці в Телеграм, Собчак вважає, що її всі ненавидять. "Господи, як же ви всі ненавидите мене просто за те, що я ні в чиїй тусовці. Як же Вам подобається рвати мене на частини. І як же я вас зневажаю за те, які ви дрібні і дріб'язкові. Так, я в біді. Мабуть, у великій біді. Рада, якщо це подарувало вам посмішку в цей похмурий вечір", - повідомила вона.

відео дня

Відзначимо, що в Росії на Собчак завели кримінальну справу і дуже багато колег відвернулися від неї. Також Собчак сильно засмутили висловлювання її колеги, а саме" іноагента " Олександра Плющева.

"Гаразд, коли цим займаються міські божевільні нібито Наки і Чичваркіна (іноагенти за рішенням Мін'юсту, але це не найгірше з їх зол). Але коли журналіст Плющев (теж іноагент за рішенням Мін'юсту) в середині свого ефіру з кодовою назвою "спалити Собчак" каже, що він не ретвітить канал "обережно, Новини", тому що — хоч канал непоганий, — все, що пов'язано з Собчак це погано і неправда, а потім в цьому ж ефірі сам двічі поширює два різних фейку — це як?"- ображається вона.

Нагадаємо, раніше матерая Російська пропагандистка Тіна Канделакі виклала в інтернет знімки ізраїльського паспорта скандальної журналістки і Політика Ксенії Собчак (існування якого та нещодавно категорично заперечувала). Фото з'явилися в Telegram-каналі Канделакі.

Путинистка звинуватила Собчак у брехні щодо другого паспорта. Цілком ймовірно, саме з ним Собчак зуміла спішно покинути Росію і опинитися в Литві транзитом через Білорусь.

Якщо фото не брешуть, то документ Собчак був виданий відносно недавно ‒ 20 вересня нинішнього року (а термін дії документа-до 2027 року).

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти