"Тромб": мовчун Леонід Агутін опинився на межі смерті - подробиці

9 жовтня 2024, 21:46
347
Леонід Агутін пережив складний період.
Леонід Агутін
Леонід Агутін розповів про хворобу / колаж: Главред, фото: t.me/agutin_leonid

Російський співак Леонід Агутін, який вважає за краще мовчати про страшне терористичне вторгнення РФ в Україну, зізнався, що переніс операцію на нозі через тромб.

В ефірі одного з пропагандистських шоу Агутін зізнався, що потягнув ногу під час виходу з літака і біль був нестерпним, тому він звернувся до лікарів. Після обстежень виявилося, що в нього тромб, який майже відірвався.

відео дня

"Я потягнув ногу, вийшов із літака і не можу йти. На третій день попросив зробити новокаїнову блокаду. Лікарі зробили УЗД, після чого одразу відвезли мене на операцію. Тромб був на всю ногу, вся вена була закупорена", - заявив мовчун.

Хто такий Леонід Агутін?

Леонід Агутін - радянський і російський співак, композитор, музикант, автор пісень, аранжувальник, режисер; заслужений артист Росії (2008).

За даними Вікіпедії, Леонід Агутін народився в Москві 16 липня 1968 року. Його батько, Микола Агутін, співав у ВІА "Голубые гитары", працював концертним директором у групах "Веселые ребята", "Поющие сердца", "Песняры". Мати, Людмила Агутіна, - вчителька початкових класів.

Загалом до 2023 року співак випустив 15 альбомів. Останній, "Увімкніть світло", вийшов 2021-го. Його артист записував під час пандемії коронавірусу

Останні новини шоу-бізнесу

Зазначимо, народний артист України Богдан Сташків загинув на Закартпатті неподалік від Нижніх Воріт у ДТП. В автокатастрофі загинуло двоє людей, дружина артиста перебуває в реанімації.

А також Крістіна Орбакайте висловила переживання за дітей, які виїхали з РФ. Співачка також підкреслила, що має на увазі всіх талановитих хлопців і дівчат, яким довелося будувати кар'єру і досягати успіхів заново за кордоном.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти