"Не впорався": у ДТП загинув народний артист України - деталі

7 жовтня 2024, 21:42
1087
Богдан Сташків не впорався з керуванням автомобіля.
Богдан Сташків
Богдан Сташків загинув у ДТП / колаж: Главред, фото: pixabay.com/, facebook.com/stashkivbogdan/

Народний артист України Богдан Сташків загинув на Закартпатті неподалік від Нижніх Воріт у ДТП. В автокатастрофі загинуло двоє людей, дружина артиста перебуває в реанімації.

На сайті Головного управління Національної поліції в Закарпатській області повідомляється, що аварія сталася на автодорозі Нижні Ворота - Воловець - Міжгір'я близько 14:10 понеділка. За кермом перебував Богдан Сташків і міг перевищити швидкість.

відео дня

"67-річний мешканець міста Тисмениця Івано-Франківської області, керуючи автомобілем BMW, не вибрав безпечної швидкості руху, внаслідок чого не впорався з керуванням та допустив виїзд транспортного засобу на узбіччя. Надалі авто перекинулося на дах", - повідомили правоохоронці.

Водій і 59-річний пасажир померли на місці дорожньо-транспортної пригоди.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 КК. Правоохоронці проведуть експертні дослідження, щоб встановити об'єктивні обставини події.

Богдан Сташків загинув у ДТП
Богдан Сташків загинув у ДТП / фото: zk.npu.gov.ua/

Хто такий Богдан Сташків?

Богдан Сташків - закінчив Рівненський інститут культури та юридичний факультет Львівського державного університету. Працював на підприємстві, директором Будинку культури в м. Тисмениця, завідувачем Тисменицького відділу культури. Народний артист України, володар гран-прі Міжнародного конкурсу вокалістів у Голландії (1989). Нагороджений орденом "За заслуги" III ступеня, орденом Христа Спасителя (2001 р.), орденом Князя Володимира (2002 р.), орденом Юрія Побідоносця (2007 р.), орденом Андрія Первозванного (2008 р.), 2008 р.). (2007), медаллю Міністра оборони України за благодійну миротворчу місію в Косово (2006).

Останні новини шоу-бізнесу

Зазначимо, журналістка Раміна Есхакзай повідомила про те, що вона передала в поліцію матеріали, які доводять втечу блогера Олександра Волошина за кордон. Вона заявила, що Волошин перетнув кордон під прикриттям водія мікроавтобуса.

А також Крістіна Орбакайте оголосила новий гастрольний тур. Росіяни ж ніяк не можуть пережити, що Крістіна обходиться без концертів у країні-агресорі та порівняли її з вітчимом - Максимом Галкіним.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти