StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Три рази пропонували, а ми відмовлялися: Потап розповів, як їм пропонували представляти Росію на Євробаченні

20 травня 2022, 17:09
Пара виступала в Юрмалі в 2014 році.
Потап
Потап розповів, як їздив в Юрмалу / Instagram

Український продюсер і виконавець Олексій Потапякий заснував дует " Потап і Настя Каменських"розповів, як росіяни кілька разів пропонували дуету виступати на Євробаченні від Росії.

Як розповів Потап на своїй сторінці в Instagram, артисти відмовлялися від таких виступів три роки поспіль, "тому що вони українці". Він виклав фото, присвячене Дню Вишиванки.

"З Днем Вишиванки! Це Юрмала 2014 рік! Нам тоді журналісти поставили запитання: Що ви хочете цим сказати? Ми відповіли, що " любимо Україну!" , до речі в цей рік, як і три роки поспіль нам пропонували виступити від Росії на Євробаченні і ми завжди відмовляли, тому що ми-українці! Так що ж хоче сказати людина, що одягла вишиванку? Те, що він любить всім серцем свою Батьківщину, мову свою солов'їну і культуру своїх предків! Ну а саундтрек від мене пісня від ПТП, яка так і називається "вишиванка", - пише він.

відео дня

читайте такожПотап заступився за Джолі перед знахабнілою Канделакі

Нагадаємо, один з основних постулатів ра**истської пропаганди про самобутність російської культури і бідність української починає сипатися на очах. Відомий музичний критик Павло Рудченко сумнівається, чи буде в цьому році проходити Пісня року - раніше радянський, а тепер російський телефестиваль.

А все тому, що на російській сцені різко зменшилася кількість гідних артистів, адже більшість з них або покинули рф на знак незгоди з війною в Україні, або названі небажаними кремлем, або... родом з України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти