StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Травесті-діва Монро розкрила подробиці свого трансгендерного переходу

20 лютого 2024, 11:57
Невгамовна Монрітта зізналася, що змінила прізвище, а також розповіла про складнощі, з якими трансгендерна людина стикається в суспільстві.
Монро
Монро розповіла про свій трансгендерний перехід / колаж: Главред, фото: instagram.com/monritta

Українська травесті-діва, ведуча і блогер Монро у жіночності може дати фору багатьом, проте вона рідко розповідає про те, якою ціною їй це дається. Гламурна діва зізналася лише недавно, що вступила на важкий шлях трансгендерного переходу.

Так в ефірі подкасту "Ночі Дівочі" Монро розповіла, що цей процес тривалий і дорогий, але навіть він не робить людину жінкою або чоловіком без внутрішнього відчуття. Крім того на трансгендерних людей чинить тиск суспільство.

"Я зараз у процесі трансгендерного переходу, але тут історія, про яку мало хто каже. У нас у суспільстві є образ типової жінки й типового чоловіка. І коли ти – трансгендерна людина, ти повинна відповідати якомусь образу. Обов'язково доглянута, волосся. Ти повинна бути фемінна, а чоловік – маскулінний. І в цьому проблема. Це дуже дорого, – сказала вона. – Трансгедерний перехід – це [дуже-неценз.] як складно, [дуже-неценз.] як дорого, і жодні гормони з вас не зроблять чоловіка й жінку, навіть якщо ви будете приймати їх довгий час. Так, безумовно, у вас будуть зміни, і вони будуть помітні, але... Це не так", - зазначає Монро.

відео дня

Також вона розповіла, що минулого року вона змінювала паспорт і змінила прізвище. У правовому полі вона залишається чоловіком, проте навіть така зміна дає Монро можливість почувати себе більш впевнено.

"Монро. Усе. Це прізвище. Це додає впевненості. Чому я цього не зробила раніше, не розумію. Я жила в жаху", - зізналася блогерка.

Раніше одіозна ведуча, дружина зрадника Медведчука і кума путіна Оксана Марченко показала, як виглядає зараз - у її соціальних мережах з'явилося перше за два роки фото.

Також українська співачка Христина Соловій поділилася рідкісним фото з красунею-мамою. Олександра Стефанівна і її зоряна донька напрочуд схожі зовні.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти