StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Тіні Кароль приписують новий роман з музикантом - ЗМІ

11 серпня 2023, 01:40
Більше 10 років Тіна Кароль йде з гітаристом рука об руку.
Тіна Кароль, Антон Попов
Тіні Кароль приписують стосунки з Антоном Поповим / колаж: Главред, фото: instagram.com/tina_karol, instagram.com/_fantina

Українська співачка Тіна Кароль у 2013 році стала вдовою. Зі своїм чоловіком, продюсером Євгеном Огіром, вона прожила в шлюбі 5 років до самої його смерті від онкології. З тих пір головним чоловіком в житті вона називає свого єдиного сина Веніаміна.

У 2019 і в 2020 роках Кароль часто приписували роман з молдавським співаком Даном Баланом, який був її колегою по шоу "Голос країни". Пара не підтверджувала, але і не спростовувала ці чутки, всіляко підігріваючи інтерес публіки.

Зараз Тіні "знайшли" нового кавалера. Тепер їй приписують стосунки з музикантом з її команди, бас-гітаристом Антоном Поповим, з яким співачка співпрацює з 2012 року. Шанувальники співачки відзначають, що на сцені між ними часом літають іскри, та й на фото вони разом виглядають просто чудово.

відео дня

Масла у вогонь підлив блогер-пліткар Беспалов, який сповістив, що інформатори зі світу українського шоу-бізнесу начебто впевнено заявляють - у Кароль стосунки саме з басистом, а не з будь-яким іншим музикантом.

Потайлива в тому, що стосується її особистого життя, Тіна ці чутки залишила без коментарів.

Тіна Кароль, Антон Попов
Тіні Кароль приписують стосунки з Антоном Поповим / instagram.com/_fantina

Раніше стало відомо, що Наталі Портман вирішила розлучитися з чоловіком-зрадником, хореографом Бенжаменом Мільп'є. Спершу акторка хотіла зберегти стосунки, але навіть спільні діти не змогли врятувати шлюб.

Також міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба показав у кадрі любовну історію з новою обраницею - піарницею та співзасновницею видавництва "Книголав" Світланою Павелецькою.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти