StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Дмитро Кулеба показав у кадрі любовну історію з новою обраницею

10 серпня 2023, 11:29
За зачиненими дверима вони не державний діяч і відома видавниця, а просто Діма і Свєта. Та чарівний Марік!
Дмитро Кулеба, Світлана Павелецька
Дмитро Кулеба та Світлана Павелецька показали свою love story / колаж: Главред, фото: instagram.com/elinecka_julia

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба будує серйозні стосунки з піарницею та співзасновницею видавництва "Книголав" Світланою Павелецькою. Разом пара виховує чарівного французького бульдога Маріка, який був врятований з окупованого Маріуполя.

У відносинах закоханих для громадськості залишається безліч білих плям, які навряд чи коли-небудь будуть заповнені. Однак відомо, що пара зблизилася ще до офіційного розлучення Кулеби. Зараз вони живуть разом.

На сторінці відомого фотографа Юлії Єлінецької в Instagram з'явилася фотосесія в стилі love story, головними героями якої стали Дмитро, Світлана та Марік. "Історія про любов", - підписала знімки фотограф.

відео дня

Пара позувала у себе вдома босоніж і в простих вбраннях: Павелецька у вільній білій сорочці і чорний легінсах, Кулеба - в пісочному лонгсліві і джинсах. Марік виблискував своєю чарівністю а-ля натюрель.

У коментарях до фото жінки пишуть про свою добру заздрість Світлані, а Дмитра вітають з новознайденим щастям, адже в кадрі пара виглядає по-справжньому закоханою.

Раніше українська співачка ONUKA показала чарівні фото з новонародженою донькою, появу якої артистка ретельно приховувала від шанувальників і преси.

Також стало відомо, що шлюб Лопес і Аффлека тримається тільки на сімейній терапії - артисти разом лише рік, як чоловік і дружина, проте проблеми вже затьмарюють їхнє сімейне життя.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти