StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Тіна Кароль показала 15-річного сина-красеня і розговорилася з фанатами

19 червня 2024, 11:47
386
Легендарна співачка Тіна Кароль показала 15-річного сина Веніаміна і розповіла, коли він приїде з Великої Британії в Україну.
Кароль, син
Тіна Кароль показала свого 15-річного сина Веніаміна / колаж Главред, фото УНІАН та Instagram

Легендарна українська попспівачка Тіна Кароль потішила армію своїх фанатів рідкісними сімейними знімками. Зокрема, виконавиця в Instagram розповіла про свого 15-річного сина Веніаміна, який уже багато років навчається і живе у Великій Британії.

Артистка опублікувала фото того, як вона з помітно старшим Веніаміном спілкується за допомогою відеозв'язку. Також Кароль каже, що скоро син приїде в Україну - відвідати її.

"Скоро приїде", - сказала артистка.

відео дня
Кароль, син

Далі Кароль також розговорилася щодо того, чи робила пластичні операції. Зокрема, виконавиця каже, що підтримує свою зовнішність тільки завдяки процедурам з догляду. Кароль додала, що замислювалася про пластичні операції, однак вона боїться довіритися лікарям.

"Тільки догляд. Ніякої операції. Думки бувають, але я перфекціоніст і боюся довіритися", - розповіла вона.

Тіна Кароль показала 15-річного сина-красеня і розговорилася з фанатами

Хто така Тіна Кароль?

Тіна Кароль (справжнє ім'я - Тетяна Ліберман) - українська співачка й актриса, телеведуча. Народна артистка України (2017), солістка Ансамблю пісні і танцю ЗСУ. Лауреатка пісенного конкурсу молодих виконавців "Нова хвиля 2005". З піснею "Show me your love" представляла Україну на "Євробаченні 2006", де посіла сьоме місце.

Тіна Кароль - останні новини за темою

Нагадаємо, раніше Тіна Кароль придбала квартиру на Івано-Франківщині для сім'ї 9-річного Єгора, який вів щоденник, перебуваючи з рідними в окупованому і зруйнованому Маріуполі.

А також Тіна Кароль у день свого весілля і вінчання з чоловіком і продюсером Євгеном Огіром (трагічно рано померлим) показала на своїй сторінці в Instagram зворушливий кадр із сімейного архіву.

Читайте більше про Кароль:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти