StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Ліга Сміху": Тімур Мірошниченко виступить з мікрофоном доньки, а Арам Арзуманян закохає в себе п’ятьох Білосніжок

11 квітня 2024, 20:07
Для Тімура Мірошниченка це перша поява в "Лізі Сміху", і дебютуватиме він з командою "Наш формат".
Зірки знялися в новому випуску
Зірки знялися в новому випуску "Ліги Сміху. Волонтерський десант 3" / Коллаж Глвред, фото прес-служби

Уже цієї п’ятниці, 12 квітня, о 20:00 на глядачів телеканалу ТЕТ чекає новий випуск гумористичного проєкту "Ліга Сміху".

Волонтерський десант 3", де команди-учасники виконають пісні з тренерами й покажуть театральні номери з запрошеними зірками. Серед них – ведучий проєкту "Україна неймовірних людей" Тімур Мірошниченко та актор театру і кіно Арам Арзуманян.

Для Тімура Мірошниченка це перша поява в "Лізі Сміху", і дебютуватиме він з командою "Наш формат" з Кам'янця-Подільського. У театральному конкурсі Тімур зіграє самого себе на сільському весіллі, однак таким глядачі його ще не бачили.

відео дня

"Я вперше братиму участь у "Лізі Сміху. Волонтерський десант" як запрошений артист. Я виступатиму з мікрофоном доньки Мії. Вона не знає, що він тут, це буде сюрприз, коли вона дивитиметься випуск по телевізору", – прокоментував Тімур Мірошниченко. І зізнався, що попри дебют у гумористичному проєкті, на сцені він почувається комфортно та впевнено, адже саме в Центрі культури і мистецтв НАУ робив свої перші кроки як ведучий: "Я у своїх рідних стінах, тому що навчався в НАУ 20 років тому. Саме на цій сцені відбулися мої перші кроки. Це моя сцена, я тут п’ять років відтарабанив, але й зараз щонайменше раз на рік тут буваю".

Тоді як інший запрошений гість Арам Арзуманян перевтілився у гнома й поряд з п’ятьма "Білосніжками" з команди "Фрау" почувався як риба у воді. Усе тому, що його акторська кар’єра розпочалася саме з гумору. Раніше Арам брав участь у регіональних лігах проєкту у складі збірної Мелітополя.

"Ліга Сміху. Волонтерський десант 3" – це дуже класна школа у плані імпровізації. Щоб вигадати щось смішне тут і зараз, потрібно мати хист", – підкреслив Арам Арзуманян і розповів, що чимало жартів народжувалося в процесі репетицій з "Фрау" й навіть на сцені.

На власні очі побачити Тімура Мірошниченка та Арама Арзуманяна в нових амплуа можна буде вже цієї п’ятниці, 12 квітня, о 20:00. Відкривайте гумористичні таланти, насолоджуйтеся міксом актуального гумору та важливих волонтерських місій разом з прем’єрними випусками "Ліга Сміху. Волонтерський десант 3" на телеканалі ТЕТ.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти