StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Тепер це глибше і сильніше": Мартін Скорсезе підтримав Україну на Каннському кінофестивалі

23 травня 2023, 12:05
Легендарний Мартін Скорсезе на Каннському кінофестивалі, після прем'єри свого нового фільму "Вбивці квіткового місяця" підтримав Україну.
Скорсезе, український прапор
Мартін Скорсезе підтримав Україну / колаж Главред, фото ua.depositphotos.com і УНІАН

Легендарний голлівудський режисер італійського походження Мартін Скорсезе відкрито, прямо і чесно підтримав Україну в рамках свого виступу на прес-конференції на Каннському фестіфалі. Про це повідомляє спеціалізоване видання Variety.

"Дуже нервую з приводу агресії Росії [проти України - Главред], дуже нервую через цю ситуацію. Молоде покоління не пам'ятає Другої світової війни. Вони не пам'ятають балканські народи і те, що там було, і те, що було з Польщею в XIX столітті. Ми повинні підтримувати країни, які хоча б намагаються налагодити якийсь демократичний процес. Це нагадує мені 1930-ті роки, коли демократії не було. Тепер це глибше і сильніше – це стосується самих цінностей вашого життя", – сказав Скорсезе.

Крім того, режисер особливо зазначив, що важливо підтримувати Україну та інші країни, які намагаються побудувати демократичне суспільство.

відео дня

Нагадаємо, раніше легенда світової поп-музики Пол Маккартні в черговий раз публічно підтримав Україну - цього разу наймасштабнішому британському музичному фестивалі - Гластонбері. Ближче до кінця свого довгого сету (2 години 50 хвилин) Маккартні кілька хвилин розмахував українським прапором.

Як розповіли журналістам джерела з оточення музиканта, він навмисно виключив інший хіт The Beatles ‒ Back in the U. S. S. R. ‒ зі свого концерту в Гластонбері і всіх майбутніх виступів.

Пізніше повідомлялося про те, що легенда французького кіно Ален Делон приєднався до проєкту солідарності з українським народом від журналістської команди Cyril Viguier та посольства України. У його рамках 86-річний легендарний актор прочитав вірші українського Кобзаря Тараса Шевченка.

Вас можуть зацікавити такі новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти