"Тіло боліло два дні": телеведучий випробував на собі традиційну розвагу в Таїланді

19 січня 2021, 15:09оновлено 19 січня 2021, 22:40
Український телеведучий Максим Узол в Таїланді вночі шукав цілодобовий заклад, щоб після зйомок випробувати на собі тайські види відпочинку.
Максим Узол
Максим Узол / прес-служба

Таїланд відомий у всьому світі як мінімум двома речами - тайськими трансгендерними жінками, і тайським масажем. Ведучий шоу "У кого більше?" Максим Узол вже брав участь в шоу з трансгендерами, тому на повторних зйомках в Таїланді, вирішив випробувати на собі і другий вид розваг.

Ведучі реаліті "У кого більше?", яке показує Новий канал, Максим Узол і Оля Манько під час зйомок у цій країні таки спробували екзотичне заняття. Оля як переможниця випробувала на собі дорогий професійний сеанс масажу, а Макс вирішив зімпровізувати і знайшов салон сам, поза зйомками.

Як він повідомив для Главреда, згодом телеведучий дуже пошкодував про це.читайте такожТелеведучий став ледібоєм і розповів про успіх у чоловіків

відео дня

"Коли у нас вже закінчилося відрядження, всі зйомки, і до виїзду на літак залишалося приблизно дві-три години, я зрозумів, що не здійснилася ще одна мрія - спробувати тайський масаж, - розповідає Макс. - тоді була вже десь третя година ночі, але я не міг втриматися. І ось посеред ночі знаходжу якийсь незрозумілий салон, схожий на сарай, де роблять тайський масаж дуже дешево. Там було, я пам'ятаю, вісім кабінок і вісім майстрів. Дівчата вже спали, я їх розбудив, але вони дуже зраділи "білому" клієнтові", - розповів він.

Макс Узол
Макс Узол / Новий канал

Але це було його найбільше розчарування під час зйомок в Таїланді.

"Я з чітким розумінням, що тайський масаж - один з найкрутіших масажів у світі, лягаю на кушетку і готуюся кайфувати. Перед процедурою підкреслив, щоб ногу мені не чіпали, тому що вона була травмована ще зі зйомок. читайте такожПобитий в Таїланді телеведучий зайнявся боротьбою після травмиАле незважаючи на моє прохання тайка почала натискати на всі точки тіла. І на ноги теж. У цей момент я зрозумів, що тайський масаж - це капець, як боляче. Вона колінами, ліктями, всією своєю вагою натискала на якісь конкретні м'язи. Згадую це, як найбільш неприємний масаж в моєму житті", - згадав він.

Після такого масажу у нього боліла не тільки травмована раніше на зйомках нога, але і тепер все тіло.

"Не знаю, це насправді він такий, чи то просто була дешева "забігайлівка", але пролежав я там півгодини, а тіло потім боліло ще два дні. Звичайно, мене потім переконували, що так повинно бути, що то розганяється кров по тілу, але я не прокайфував взагалі. А зараз у мене є мрія - повернутися в Таїланд і спробувати справжній тайський масаж, щоб перебити ось цей післясмак невдалої першої спроби", - зізнався Максим.

Повний випуск проекту "У кого більше?" Тайланд вже доступний на сайті Нового каналу. Свіжі пригоди та випробування виходять щосуботи о 12:00 на Новому каналі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти