Українського телеведучого побили в Таїланді - він потрапив до лікарні

16 вересня 2020, 13:40
Телеведучий тревел-реаліті Максим Узол отримав важку травму в Таїланді, від якої відновлювався півроку
Максим Узол
Максим Узол / прес-служба

Українського телеведучого побив професійний боєць через тонкий обман організатора боїв у Таїланді.

Подружжя Максим Узол та Ольга Манько В рамках проекту " у кого більше?", який показує Новий канал, поїхали в Таїланд, де їм потрібно було знайти екзотичну роботу. Обом там було дуже непросто, тому роботи шукали буквально на вулиці.

Максим зустрів організатора Таїландських боїв і погодився на бій за 300 бат (250 грн. – прима.ред.) за раунд. Однак, ему трохи прибрехали - пояснивши, що б'ються там понарошку.

відео дня

"Нічого собі несправжні бої – обурився телеведучий Нового каналу, отримавши боксерською рукавичкою в щелепу від суперника. - У мене не було сил. Не уявляю, як професійні бійці вистоюють по 12 раундів".

Згодом професійний боксер дуже якісно побив українського телеведучого, боєць травмував ногу так сильно, що довелося звертатися лікарню.читайте такожТелеведучий став ледібоєм і розповів про успіх у чоловіків

"Вона напухала все більше і більше. Тут вже не можна було викрутитися-довелося їхати в лікарню. Медики сказали, що наступати на ногу не можна мінімум тиждень", - сказав Максим.

Але ще гірше йому стало після повернення в Україну. Він зізнався, що реабілітувався півроку, і йому мало не довелося лягати на операцію через травму зв'язок і проблем з суглобами.

Максим Узол
Максим Узол / прес-служба

"Після відрядження до Таїланду, де ми знімали "У кого більше?", я ще довго не міг бігати, прокидався вночі від болю. Київські лікарі навіть сказали, що, можливо, доведеться робити операцію. Так як рідина з пошкоджених зв'язок витікала в суглоб. Але, на щастя, все обійшлося без оперативного втручання. Хоча на реабілітацію пішло близько півроку", - зізнався він.

Максим Узол
Максим Узол потрапив до лікарні в Таїланді / прес-служба

Але телеведучий залишився все таким де безжурним - він знайшов позитив і в цьому життєвому досвіді.

"Але не буває лиха без добра - після цього випадку я захотів навчитися тайському боксу і записався в Києві на секцію", - пояснив Максим.

Нагадаємо, всі нові випуски проекту " У кого більше?" на Новому каналі виходять щопонеділка о 19-00.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти