StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Тарабарова розплакалася і розповіла, що продаватиме свій будинок

13 вересня 2022, 13:15
Співачка не справляється з борговими зобов'язаннями і змушена продавати свій будинок.
Світлана Тарабарова
Світлана Тарабарова / https://www.instagram.com/tarabarova/?hl=ru

Українська співачка Tarabarova поділилася сумною новиною щодо свого житла.

В інтерв'ю славі Дьоміну, співачка поділилася, що вони з чоловіком прийняли рішення продавати свій будинок, так як у них немає можливості виплачувати кредит за нього. За її словами, їм частково пощастило, адже кредит вони брали у забудовника і той не тиснув на них перші пів року, розуміючи, що грошей зараз немає.

Тарабарова каже, що у неї як у співачки немає заробітків, адже після 24 лютого шоу-бізнес помер. Вона додає, що в основному всі концерти зараз націлені на благодійність.

"Це найболючіша тема для мене і моєї сім'ї. Нам потрібно віддавати гроші, а ми не знаємо, де взяти ці гроші. І прийняли рішення, що будемо продавати... Це просто речі, до них не можна прив'язуватися. Просто що робити? Тому будемо шукати людину, яка в Класні руки забере те, що ми любили", – не стримуючи сліз повідомила артистка.

Зазначимо, що будинок співачки знаходиться недалеко від Бучі і він дивом уцілів після того, як там побували російські окупанти.

Нагадаємо, раніше телеведучий і шоумен Юрій Горбунов з початку повномасштабної війни в Україні колесить з гуманітарною допомогою та концертами по всій країні. Разом з командою українських артистів він піднімає бойовий дух ЗСУ.

Час від часу Горбунов на своїй сторінці в Instagram робить невеликі фотозвіти про проведені концерти. Він охоче фотографується в колі наших захисників і захисниць.

Нещодавно він виклав знімок з двома українськими співачками - Дашею Астаф'євою і Світланою Тарабаровою. Артистки взяли участь у прифронтових виступах.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти