StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Так погано, що кінець близький": зірка "Вороніних" розповіла, що мало не померла

18 вересня 2023, 20:21оновлено 18 вересня 2023, 22:00
627
Актриса, яка зіграла віру Вороніну виявилася в швидкій допомозі із найсильнішим отруєнням.
1695057690-1415.jpg
Катерина Волкова поділилася своєю ситуацією, Колаж Главред, Фото Instagram / volkova

Зірка російського ситкому "Вороніни" Катерина Волкова опинилася в неприємній ситуації через серйозне отруєння.

За словами російської зірки, вона дуже сильно отруїлася кавуном, який "на щастя не встигли спробувати її дочка і чоловік".

За словами актриси, вона захотіла кавуна. Через кілька годин їй стало так погано, що вона була впевнена — "кінець близький". Про це вона повідомила на своїй сторінці в Instagram.

відео дня

"Всю ніч провела в туалеті (вибачте). Боялася будити рідних, а даремно. У такі моменти потрібно обов'язково просити допомоги, тому що ми не завжди можемо адекватно оцінити ситуацію. Наприклад, я просто хотіла відлежатися. Здавалося, все само пройде, варто тільки закинутися сорбентами. Але саме не проходило", - скаржиться вона.

Волкова також розповіла, що один день промучилася і не стала звертатися за медичною допомогою. Тим часом, потім їй стало настільки погано, що довелося викликати швидку.

"З ранку знімальна зміна в серіалі. Я абияк встаю, але розумію — просто впаду десь, і на цьому все закінчиться. Тому по дорозі на зйомку викликаю швидку. Перша бригада робить кілька уколів, щоб зупинити блювоту і спазми. Друга приїжджає через кілька годин, щоб поставити крапельницю. Весь цей час я продовжую зніматися. Благо у нас на зйомках за сценарієм є ліжко, там-то я і відлежуюся між дублями", - поділилася вона.

Нагадаємо, у США сталося страшне вбивство, яке скоїв брат російської актриси Катерини Волкової, яка зіграла в російському ситкомі "Вороніни".

Американські ЗМІ повідомляють, що 37-річний Леонід Волков не просто вбив своїх співмешканців, а розчленував їх тіла і намагався знищити всі докази.

Раніше російський актор Георгій Дронов, відомий завдяки ролям у ситкомах Вороніни і Саша + Маша, в інтерв'ю для BalasanyanChannel назвав геноцид українців подвигом російських солдатів.

Рашистський артист пустився в просторові міркування про велич боротьби окупантів за уявну "денацифікацію" України. Він недвозначно схвалив військову політику РФ.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти