StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Так нечесно": співачка Б'янка перетворилася на розпухлу кулю

21 грудня 2022, 23:00
4165
Співачка настільки поправилася, що стала мало схожа на саму себе.
Бьянка
Бьянка / Скріншот

Співачка Бьянка, яка народилася в Білорусі, але будує свою кар'єру в терористичній Росії, дивує сильно зміненим виглядом. Крім того, що співачка останнім часом сильно поправилася, вона ще й опухла.

Виявилося, що причина такого стану не переїдання, а проблеми зі шлунком і алергія. "Раніше не вірила в якісь алергени, не вірила у шкоду лактози і так далі, але прокинулася з таким обличчям, як ніби випила сім літрів води на ніч - це, звичайно ж, не так. Я зараз старанно лікую шлунок", - поскаржилася 37-річна співачка на своїй сторінці в Instagram.

Співачка також показала шанувальникам, як змінилося обличчя. "У мене опухли губи, хоча я з ними нічого не робила. Я просто опухла, ще страшно заклало ніс. Загалом, алергія на якусь їжу, на яку - не знаю. Я зараз нічого шкідливого не їм, навпаки, намагаюся купувати все здорове. Це катастрофа світового масштабу!" - скаржиться Б'янка.

відео дня

'Так нечесно': співачка Б'янка перетворилася на розпухлу кулю
Скріншот відео

"Доведеться все замазувати. Я все одно буду красива, але могла б бути ще краще... Новий рік все-таки. Так нечесно - королева завжди повинна бути найкрасивіша", — додала артистка.

Нагадаємо, раніше Бьянка (Тетяна Липницька) отримала російське громадянство. Про це вона повідомила на премії Vivo Awards.

Артистка також зізналася, що не планує балотуватися в Держдуму, як її колега по сцені Юлія Волкова.

"Балотуватися? Не дай Бог, ні за що, ніколи!"- заявила знаменитість.

Бьянка випустила пісню про коронавірус. Так, Вона отримала назву "Пандемія". У ній розповідається про те, як дівчина закохалася в молодого чоловіка, зараженого коронавірусом. Однак Шанувальники не оцінили сміливого експерименту співачки, заявивши, що "це просто жахливо".

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти