StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Сюрреалістична картинка": Брежнєва пішла від Меладзе через його юну коханку

10 жовтня 2023, 21:43
За словами відомого блогера, Костянтин Меладзе настільки захопився новим "проєктом", що геть забув про дружину.
Костянтин Меладзе, Віра Брежнєва
Шлюб Брежнєвої і Меладзе розпався через зради продюсера - Беспалов / колаж: Главред, фото: instagram.com/meladzemusic, instagram.com/ververa

Українська співачка Віра Брежнєва підтвердила чутки про те, що вона та музичний продюсер Костянтин Меладзе більше не разом. За 8 років їх офіційного шлюбу цю пару супроводжувало безліч пліток. Тепер же головна: що послужило причиною розриву Брежнєвої і Меладзе?

Одна з найпопулярніших версій - політичні переконання. Співачка з перших днів повномасштабної війни підтримує Україну та займається волонтерством; продюсер за майже два роки вторгнення так і не знайшов часу заявити про свою позицію.

Тепер уже колишнє подружжя своє розлучення коментувати відмовляються, але нову версію блогеру-пліткареві Богдану Беспалову принесли його "кошенята"-інформатори. На своєму YouTube-каналі він розповів, що Віра пішла від Костянтина через його зради. Але проблема була не тільки у фізичному потягу продюсера: він знайшов собі нову музу на заміну Брежнєвої.

Проблеми в їхньому шлюбі почалися в 2021 році, коли до гурту ВІА Гра прийшла Софія Тарасова. Вона відразу сподобалася Меладзе, і він вирішив допомогти дівчині стати зіркою. Свій новий проєкт він довгий час приховував від усіх, побоюючись засудження, адже Софі всього 22 роки, а продюсер майже в три рази її старше.

"Це дуже приховували через можливе засудження суспільства. Між ними різниця майже 40 років. Батьки Софії знали про це з самого початку і були не проти, бо у її сім'ї ідея фікс зробити Софу зіркою за всяку ціну. Цей роман послужив серйозним змінам не тільки в житті Меладзе. Про їхній роман знали лише троє людей. Їхній дует вийшов не просто так. У Меладзе великі плани зліпити з Софії велику зірку в Росії. Зараз активно готуються демки і концепція образу артистки", - розповів інсайдер.

Беспалов назвав те, що відбувається в особистому житті Костянтина Меладзе "сюрреалістичною картинкою".

Дивіться сюжет про розлучення Меладзе і Брежнєвої:

Раніше зірка Жіночого кварталу, акторка і радіоведуча Лєра Товстолєс натякнула на стосунки з відомим співаком. Вона поділилася романтичними кадрами з ENLEO.

Також шоумен Микита Добринін вперше пояснив розлучення з блогеркою Дашею Квітковою. Колишній "холостяк" зазначив, що намагається зберегти стосунки з колишньою заради їхнього спільного сина Льва.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти