StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Брежнєва відкрито заговорила про розлучення з Меладзе

6 жовтня 2023, 12:53
Чутки про розрив пари ходили давно і тепер більше не залишилося ніяких сумнівів.
Костянтин Меладзе, Віра Брежнєва
Костянтин Меладзе і Віра Брежнєва офіційно більше не пара / колаж: Главред, фото: instagram.com/meladzemusic

Поп-співачка VERA (раніше відома як Віра Брежнєва), яка нещодавно зняла кліп під Києвом на свій україномовний трек "Дякую", розставила крапки над "і" в питанні, яке сильно хвилювало її шанувальників.

На своїй сторінці в Instagram, співачка нарешті зізналася, що розлучилася зі своїм чоловіком і продюсером грузинського походження Костянтином Меладзе.

"Розлучення, трансформація, подяка, музика і голос... Все це в моєму першому міні-альбомі українською мовою", — зазначила 41-річна виконавиця, анонсуючи свій новий україномовний альбом.

відео дня

На фото - одкровення співачки:

Відзначимо, що чутки про розлучення зіркової пари мусуються вже давно. І ось нарешті співачка сама офіційно зробила правдиву заяву. Брежнєва чітко позначила свою проукраїнську позицію, зайнялася волонтерством, а також вирішила продати свою російську нерухомість і повернутися до Києва.

Раніше стало відомо що Віра Брежнєва і її чоловік, композитор і продюсер Костянтин Меладзе, продають права на свої пісні, написані російською мовою. "Розпродаж" стосується також і хітів дівочої групи ВІА Гра.

Раніше також у мережі з'явилося фото постарілого і самотнього Костянтина Меладзе, якого хтось сфотографував на тлі Альп.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти