StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Весілля буде після перемоги, в Криму": солістка Kazka Зарицька розповіла, якою буде нареченою

28 лютого 2023, 19:06
Олександра Зарицька і Павло Тараненко з'їхалися за пару тижнів до початку повномасштабної війни, і тепер не бачать життя один без одного.
Олександра Зарицька
Олександра Зарицька заговорила про майбутнє весілля / instagram.com/kazka.band

Солістка гурту KAZKA і тренер Голосу країни-12 Олександра Зарицька ще восени 2022 року заявляла, що не планує розповідати про свій новий роман, але зараз готова ділитися сокровенним з усім світом.

В інтерв'ю для ЖВЛ артистка відверто розповіла, чому її вибір припав саме на Павла Тараненка, motion-дизайнера і музиканта під псевдонімом HAWX. Зарицька зізналася, що до зустрічі з обранцем вона не вірила у взаємне кохання. Павло ж стер в пил ці переконання.

"Я, як артист, як співачка, творча людина, дуже вірила в те, що кохання не може бути спільним, що це завжди - розбите серце. Так було все моє життя і я реально не вірила в інше, і... потім з'явився Паша. І так і з'явлось справжнє кохання", - з посмішкою розповідає Олександра.

Чоловік першим зізнався їй у своїх почуттях, вона - відповіла йому просто "на автоматі". Але через кілька місяців усвідомила - у них серйозні стосунки, справжні почуття, і вона готова рухатися далі.

Зараз Зарицька і Тараненко живуть разом і навіть подумують про весілля. Для співачки це в новинку, адже вона ніколи не думала, що шлюб - це для неї. "Ніколи раніше не мріяла. А зараз вже ставлю себе на місце нареченої. Раніше не було такого. ... Весілля буде після перемоги. Зараз треба зробити так, щоб нашим дітям було добре жити в вільній країні", - підкреслює артистка.

І хоч одруження для закоханих поки - приємна мрія, подумки Олександра Зарицька вже будує плани на майбутнє. Так вона вже придумала, якою буде її майбутнє з Павлом весілля. "Супертрадиційне десь на Закарпатті, а інше - десь в Криму, де море і буде дуже "бохо". А таке щоб прям в ресторані - не хочу", - відзначає закохана співачка.

Раніше стало відомо, що українська акторка, зірка серіалу Папаньки, Ольга Атанасова розлучається з чоловіком - вони з Сергієм розлучилися ще перед війною, але колишній коханий "тягне" з документами.

Також інсайдери поділилися подробицями особистої трагедії в житті Мадонни - від 64-річної співачки втік її молодий коханий. Він знехтував поп-іконою заради молодшої коханки.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти