StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Стужук зганьбилася черговою заявою з приводу окупантів

11 травня 2023, 11:54оновлено 11 травня 2023, 14:08
508
Скандальна зрадниця Стужук вже навіть дно не пробиває, а просто борсається в самому низу.
Стужук
Софія Стужук малодушно і боягузливо мовчить про війну / Instagram

Блогерка українського походження Софія Стужук, яка категорично відмовляється висловлюватися на свою аудиторію про злочинну війну, яку Росія розв'язала проти України, оскандалилася черговою заявою про війну.

Жінка, яка переїхала жити в Ригу і продовжує мовчати про війну і вбивства мирних українців, написала у своєму телеграм-каналі про те, що вона не знає що таке "р**ня" (російська армія окупантів, що вбиває українців - авт.) і взагалі вона новини не дивиться.

У своїй соціальній мережі зрадниця Стужук запитує "у дівчат", як пройшли їхні вихідні. На що одна з підписниць написала: "Та нічого. Пару ракет р**ня накидала на Київ, а так все нормально".

відео дня

На що недалека Стужук, яка продовжує заробляти на своїй російськомовній аудиторії, відповідає: "Я не дивлюся новини давно. Це мій вибір. Тому адресувала питання просто фоловерам. Що таке р**ня, Я не знаю".

Софія Стужук знову мовчить про війну в Україні
Софія Стужук знову мовчить про війну в Україні / скріншот Телеграм

Як відомо, блогерка з початку військового вторгнення Росії в Україну перебралася до свого бойфренда-латиша і влаштувалася в Ризі, разом зі своїми трьома дітьми. Вона також транслювала особисті драми, годину від години, поливаючи сльозами свій телефон. Але не про війну, а про особисті стосунки зі своїм чоловіком, який то кидав її, то знову пропонував спільне майбутнє.

Нагадаємо, протягом року, коли Україна потопала в крові, Стужук розповідала, що "їй з іншого боку видніше" і робила репости інших недалеких індивідів, які пояснювали, чому українцям не варто радіти підриву Кримського мосту.

Раніше також блогерка в черговий раз поділилася своєю "цінною думкою". Стужук, яка нещодавно інсценувала напад "коктейлями Молотова" на своїй будинок в Ризі, де вона проживає зі своїм співмешканцем і трьома дітьми від першого шлюбу, висловилася з приводу святкування Різдва.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти