StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Анатоліч пригрозив не допустити повернення Стужук, Тодоренко та інших запроданців в Україну

19 жовтня 2022, 19:21оновлено 20 жовтня 2022, 12:44
Телеведучий Анатолій Анатоліч відреагував на скандальну заяву блогерки Софії Стужук, яка виправдала росіян за масований обстріл України 10 жовтня.
Анатоліч, Тодоренко
Анатоліч пригрозив не допустити повернення Стужук і Тодоренко в Україну / Колаж фото УНІАН

Популярний вітчизняний телеведучий, шоумен і світський лев Анатолій Анатоліч відреагував на скандальну заяву блогерші Софії Стужук, яка виправдовувала російських окупантів за масований ракетний обстріл України в минулий понеділок, 10 жовтня. Такий коментар він опублікував у себе в Instagram-stories.

"Якщо Софія Стужук, Регіна Тодоренко, Жанна Бадоєва, Анна Седакова, якщо хтось із цього мотлоху вирішить повернутися в Україну після нашої перемоги, я буду особисто робити все, щоб вони покинули якомога швидше цю країну. Я вам зараз офіційно про це заявляю. Можете їм передати це миле відео біля київських дерев", - заявив ведучий.

Анатоліч запевнив фоловерів, що категорично виступає проти повернення в Україну запроданців. Крім того, шоумен пообіцяв більше ніколи не ігнорувати проросійських знаменитостей, які замовчували або підтримували війну.

Нагадаємо, раніше співачка і телеведуча Регіна Тодоренко (уродженка Одеси) в черговий раз збентежила громадськість ганебним вчинком ‒ крім того, що вона продовжує мовчати про війну, яку Росія розв'язала проти України.

2 вересня Тодоренко вийшла на червону доріжку Московського кінофестивалю (який курирує скандально відомий російський режисер-путініст Микита Михалков). Мовчунку швидко і гнівно засудили українські знаменитості. В першу чергу ‒ шоумен Анатолій Анатоліч і співачка Даша Астаф'єва.

До того українська модель, ведуча та волонтерка Катя Осадча розповіла, хто порадив Ані Лорак мовчати про війну в Україні заради збереження кар'єри в РФ.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти