StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Дивна ситуація": український ведучий розніс втікача Олега Винника

25 червня 2024, 13:38оновлено 25 червня, 16:37
3425
Андрій Джеджула здивований втечею Олега Винника за кордон, адже співак зник навіть з інформаційного простору.
Олег Винник і Таюне
Андрій Джеджула не розуміє вчинок Олега Винника / Колаж: Главред, фото: instagram.com/taunetaisia

Український шоумен Андрій Джеджула висловив свою думку про українського співака Олега Винника, який втік до Німеччини ще на початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну і мовчить про війну.

В інтерв'ю для OBOZ.UA Джеджула зізнався, що вважає дивним зникнення Винника не тільки з країни, а й з інформаційного простору.

відео дня

"Я так і не зрозумів, що з ним сталося. Дивна ситуація, шанувальники цього співака - люди з України. А він майже нічого ще не сказав про війну. Його найголовніша аудиторія тут, а він хоча б "стоп - війні!" із себе вичавив", - сказав Андрій.

Як зазначив шоумен, несподіване єдине інтерв'ю Винника влітку 2023-го також здалося незрозумілим.

"Щось розповідали про те, що він у депресії тощо. В одному-єдиному інтерв'ю з початку повномасштабної війни сказав, що він перебуває "на своєму фронті". А який це фронт? І на жаль, у нас дуже багато людей, які люблять так говорити", - висловився ведучий.

Олег Винник
Олег Винник / інфографіка: Главред

Хто такий Олег Винник?

Олег Винник - український співак, композитор і автор пісень. Активну кар'єру розпочав у Німеччині, Австрії та Швейцарії як актор мюзиклів. З 2011 року підкорює українську сцену. Випустив 6 студійних альбомів. У перші дні повномасштабної війни в Україні покинув країну і обірвав зв'язок із шанувальниками. Лише в червні 2023 року Винник дав перше інтерв'ю, в якому зізнався, що таке рішення було продиктоване неназваною хворобою.

Олег Винник - останні новини по темі

Зазначимо, співачка Оля Цибульська поміркувала, що співак-втікач Олег Винник повернеться в Україну через кілька років із виправданнями свого вчинку. До того ж деякі шанувальники будуть раді знову бачити його.

А також співак Андрій Кравченко зізнався, що раніше його весь час плутали зі співаком Олегом Винником, який зник із медійного простору. Кравченко відхрестився від зв'язку з Олегом і наголосив, що ніколи навіть не співпрацював з командою Винника, і не має нічого спільного зі співаком.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти