StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Старша донька Віктора Ющенка показала його єдиного онука в день повноліття хлопця

3 січня 2023, 11:53
28669
Віктор був названий на честь колишнього президента України, і багато в чому схожий на свого іменитого діда.
Віктор Ющенко, Віталіна Ющенко
Віталіна Ющенко назвала свого єдиного сина на честь батька / instagram.com/vitalinayushchenko

Старша донька українського політика і третього президента України Віктора Ющенка Віталіна Ющенко сьогодні відзначає особливий день, адже 18 років тому вона народила свого єдиного сина, яким дуже пишається.

Хлопчика назвали на честь його іменитого діда Віктором, і вже зараз, коли він ледь став повнолітнім, він проявляє вольовий характер та безмежну любов до України

Віталіна на своїй сторінці в Instagram опублікувала ролик, зроблений із серії знімків 18-річного Віктора в колі сім'ї, в домашній атмосфері - з матір'ю, сестрами і Віктором Андрійовичем.

відео дня

"Тобі сьогодні 18!Мій коханий Синок, мій чудовий Син, дякую, що ти в мене є! Дякую, що ти Украінець і про Україну!Я завжди поруч з тобою! Хай тобі буде цікаво і радісно жити і хай все задумане во благо здійснюється в тобі, у тебе та біля тебе у вільній Нашій Україні! Хай твоє життя складеться так, як ти про нього мрієш. Головна твоя мрія ні для кого не секрет, Перемога обов‘язкова і дуже скоро.Я поруч і я для тебе! Хай Господь тебе береже на всіх шляхах, на всякому місці, у всяк час ", - написала зворушливе привітання синові старша донька Віктора Ющенка.

До слова, Віктор - єдиний онук колишнього президента України. Його старша дочка Віталіна також має двох доньок - Ярину-Домініку (2001 р. н.) і Андріану (2009 р. н.), а син Андрій виховує дочку Варвару (2010 р. н.).

Між онуком та дідом встановилися теплі стосунки. Віктор Андрійович, схоже, зміг передати Віктору-молодшому частинку свого патріотизму: цього року хлопець закінчив школу і мама готувала його до вступу до вузу в Канаді - і якість освіти хороша, і від війни подалі. Однак Віктор сам таємно подав документи в український навчальний заклад, та повернувся на батьківщину, в країну, з якою мріє пов'язати своє майбутнє незважаючи на війну.

Раніше український актор, зірка серіалу кріпосна, Тарас Цимбалюк, який на початку повномасштабної війни в Україні оголосив про розставання з дружиною, розсекретив особистість нової коханої.

Також співачка Світлана Лобода показала рідкісне фото молодшої дочки Тільди, батьківство якої приписували Тілю Ліндеману, фронтмену гурту Rammstein.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти