StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Стало важче через Пугачову і Вайкуле: путініст Резник поскаржився на брак грошей

7 квітня 2023, 17:32
Поетові-пісняру Іллі Рєзніку не вистачає пенсії і відрахувань на життя.
Ілля Рєзнік, Алла Пугачова
Ілля Рєзнік, Алла Пугачова / instagram.com/alla_orfey

Ілля Рєзнік, старий автор пісень Алли Пугачової та інших зірок, який на відміну від співачки, підтримав військовий напад Росії на Україну, несподівано поскаржився на фінансові труднощі.

Як повідомляє "Комсосольська правда", виявилося, що пенсіонеру не перераховуються авторські відрахування від виконання його творінь і "бідному" Резнику не вистачає на життя.

"Зараз стало важче. Тому що впали ж авторські відрахування через Аллу Пугачову, Лайму Вайкуле, Тамару Гвердцителі, Валерія Леонтьєва. Вони ж усі зникли. А тому і хіти цих артистів, створені на мої вірші, перестають "крутити" на радіо і телеканалах", — висловився Резник, вміло ввернувши слово "зникли" замість "відмовилися підтримувати злочинну владу".

Старенький Резник також поскаржився, що не в змозі утримувати якийсь дитячий театр, на якому він напевно заробляв і навіть звернувся до спонсорів за підтримкою. Що ж, нові хіти "народити" Резник вже не може, а старі так і залишаться лежати в його столі через його боягузливу і малодушну позицію.

Нагадаємо, раніше російська співачка і Примадонна російської естради Алла Пугачова, яка не стала миритися з совістю і висловилася щодо військового нападу країни-агресора Росії на Україну, несподівано звернулася до свого колишнього друга, композитора і "путініста" Іллі Рєзніка.

На своїй сторінці в Instagram, Пугачова з часткою смутку і розчарування, звернулася до поета: "Ну що, мій друг, "ще не вечір". Все пам'ятаю і ще люблячи, сьогодні ж запалю все свічки і помолюся я за тебе. З Ювілеєм!"- написала вона.

Відзначимо, що напередодні Резник вирішив обірвати багаторічну дружбу з Пугачовою. Так, близькі стосунки Резник припинив своєю підтримкою і фанатичним схваленням війни в Україні, розв'язаної агресором Росією.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти