StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Стало гірше: популярному голлівудському акторові можуть ампутувати ногу

12 квітня 2024, 16:49
Тіль Швайгер перебуває у важкому стані в лікарні.
Тілю Швайгеру загрожує ампутація ноги
Тілю Швайгеру загрожує ампутація ноги / Колаж Главред, фото Instagram/ tilschweiger

Популярний німецький актор Тіль Швайгер перебуває у важкому стані в лікарні.

За інформацією Bild, Тіль Швайгер перебуває в лікарні на Майорці із зараженням крові. Актор розповів, що вже два тижні приймає антибіотики. Кажуть, що причиною стала серпнева рана, в яку потрапили мікроби.

"На жаль, ставало дедалі гірше й гірше", - розповів Швайгер - у деяких випадках існував навіть ризик ампутації. "Я отримую антибіотики в лікарні вже два тижні, тому що з серпня у мене рана на нозі", - розповів актор.

відео дня

Хто такий Тіль Швайгер

Тіль Швайгер - німецький актор, кінорежисер, сценарист і продюсер. За даними Вікіпедії, вершиною його акторської майстерності вважається роль Мартіна Бреста в кримінальній комедії Томаса Яна "Достукатися до небес", також відомий за своїми ролями у фільмах "Де Фред?", "Безславні виродки", "Значить, війна".

Як розповів Швайгер, влітку він вдарився гомілкою, і туди потрапили мікроби. Тепер у нього "відкрита нога".

Його дочки Лілі та Луна і син Валентин прибули на острів, щоб підтримати батька. Швайгер хоче поїхати на прем'єру фільму в Нью-Йорк, проте лікарі побоюються ускладнень.

Наступне велике обстеження заплановане на суботу. Йому зроблять МРТ, доплерографію та УЗД. Тим часом, актор наразі знову почувається гірше. У четвер увечері в нього знову піднялася температура.

Незважаючи на хворобу, актор дуже хоче потрапити на прем'єру нового фільму Гая Річі "Міністерство неджентльменської війни", в якому він також знімається.

Поки лікарі, які побоюються подальших ускладнень, не дають дозволу на поїздку.

Новини шоу-бізнесу - в Україні та світі

Нагадаємо, раніше актриса Анджеліна Джолі з'явилася на бродвейській прем'єрі нового мюзиклу "Аутсайдери", а на червоній доріжці до неї приєдналася її 15-річна дочка Вів'єн Джолі-Пітт.

Раніше також популярний Голлівудський актор Річард Гір і Алехандра Сільва в середу ввечері разом з'явилися на публіці. Цей вихід є дуже рідкісним для пари.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти