StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Стала жертвою" : в Росії завершилась перевірка зрадниці Лорак

20 вересня 2023, 07:53
11165
Співачка Ані Лорак лізла зі шкури, щоб довести, що вона ніяк не бере участі в підтримці України.
Ані Лорак
Ані Лорак всіма силами намагається залишитися в Росії / колаж: Главред, фото: instagram.com/anilorak

У терористичній Росії, глава Федерального проекту по боротьбі з корупцією Віталій Бородін повідомив про те, що в державі-агресорі завершилася перевірка співачки-запроданки Ані Лорак.

Перевіряли Лорак на предмет підтримки ЗСУ. Як і виявилося, Лорак і не думала допомагати своїй рідній Україні та підтримувати українських воїнів, які ведуть боротьбу з російськими окупантами.

За інформацією пропагандистського видання Стархіт, Бородін погрожував, що в разі визнання "провини" Лорак, її концерти по Росії скасують, а телеканалам, на яких з'являється артистка, будуть відправлені відповідні приписи.

відео дня

"Друзі, повідомляю, що закінчилася перевірка щодо Ані Лорак. До неї питань немає з боку контролюючих органів. У зв'язку з цим ми більше не будемо просити перевіряти її, так як всі питання, які нас хвилювали, зняті. Співачка чиста перед законом. Вона просто стала жертвою політичного режиму України, який спеціально створив їй образ зрадниці Росії. Але за фактом минулої перевірки до неї питань немає", — зазначив російський окупант.

Раніше Ані Лорак налякала мережу сильно натягнутим обличчям - співачка відчайдушно молодиться, і в гонитві з красою вона незмінно програє. Результати пластики і філерів не завжди на обличчі Лорак можна приховати навіть ретушшю.

Раніше в російських телеграм-каналах з'явилася інформація про те, що дрон, що впав в Євпаторії, нібито був профінансований Ані Лорак, яка мовчить про те, що Росія напала на мирну Україну і планомірно знищує її.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти