StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Зрив всього туру": росіяни збунтувалися проти запроданки Анни Асті

27 лютого 2024, 13:43
Зрадниця Анна Асті виявилася нікому не потрібна, її концерти почали скасовувати по всій країні-терористці.
Анна Асті
Концерти Анни Асті скасовують по всій РФ / колаж: Главред, фото: instagram.com/asti/

Запроданку Анну Асті, здається, наздогнала карма. Стало відомо про те, що весь її тур по терористичній РФ під загрозою зриву.

Виступи вже зірвалися у Волгограді, Саратові, Краснодарі, Тольятті і Нижньому Новгороді. Прогнозують, що і в інших містах відбудеться те ж саме, тому шанувальники Анни масово здають квитки, хоча ще не було повідомлень, що артистка туди не приїде, заявляють росЗМІ.

Проблеми Асті, яка народилася і виросла в Україні, але продовжує будувати кар'єру в РФ, незважаючи на те, що та почала криваву війну в її рідній країні, понеслися з "голої" вечірки Насті Івлєєвої.

відео дня

На скандальному заході було багато відомих артистів-путіністів - Микола Басков, Діма Білан, Лоліта, Філіп Кіркоров та інші. Деякі з них вже "відмилися" перед Кремлем своїми поїздками на незаконно окупований Росією Донбас, але не всім пощастило реабілітуватися.

Відзначимо, першим скасували концерт Асті в "Барвисі Luxury Village". За інформацією росЗМІ, тоді співачка втратила 6,5 мільйона рублів.

Хто така Анна Асті

Анна Asti (справжнє ім'я Анна Дзюба) - співачка родом з Черкас, колишня солістка гурту Artik & Asti. Артистка стала на бік окупантів, повністю переїхала жити в Росію після 24 лютого 2024 року, де працює і ні слова не обмовилася про те, що РФ повномасштабно вторглася на територію України.

Додамо, податкова служба терористичної РФ закрила підприємницьку діяльність артистки-путіністки Анни Асті через її український паспорт.

Нагадаємо, у квітні 2023 року зрадниця Асті похвалилася фанатам статуетками "Артист року", "Альбом року", "Жіноче відео року", "Співачка року" та " Пісня року".

Читайте більше про Анну Асті:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти