StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Спекуляція на здоров'ї: тяжкохвора Катерина Тишкевич стала жертвою шахраїв

14 січня 2024, 19:42
1056
Нечисті на руку люди не соромляться заробляти на чужих нещастях.
Катерина Тишкевич
Катерина Тишкевич розповіла про аферистів, які діяли від її імені / колаж: Главред, фото : instagram.com/kateryna__tyshkevych, instagram.com/mrsketrin

У грудні українська акторка Катерина Тишкевич потрапила в реанімацію через сепсис. Близькі артистки, побоюючись за її життя, оголосили збір коштів на медичну допомогу для неї.

Перед Новим роком Катя пішла на поправку, а збір коштів був закритий. Однак проблеми Тишкевич зі здоров'ям вирішили в своїх корисливих цілях використати шахраї.

На своїй сторінці в Instagram акторка розповіла, що в соціальних мережах від її імені були створені акаунти, з яких аферисти писали різним людям і просили донати нібито для підтримки її здоров'я. Знайомі Катерини, які отримали такі послання, вирішили перепитати про збори у самої Каті - так артистка дізналася, що її втягнули в брудне шахрайство.

відео дня

"Ніяких зборів на лікування наразі немає! Для цих людей (аферистів - прим. редактора) в пеклі має бути окремий котел", - пише на своїй справжній сторінці в Instagram Катерина Тишкевич.

Тишкевич про шахрайство
Катерина Тишкевич розповіла про аферистів, які діяли від її імені / колаж: Главред, фото : instagram.com/kateryna__tyshkevych

Раніше українська акторка Катерина Кузнєцова, яка довгий час будувала кар'єру в країні-окупанті, пояснила, як їй вдалося так легко порвати з російською кіноіндустрією.

Також український музичний продюсер і співак Потап в Дубаї "сів у калюжу". Артист потрапив в об'єктив місцевого блогера і показав, що крилаті вирази та афоризми - далеко не найсильніша його сторона.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти