StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Катерина Кузнєцова пояснила, чому легко порвала з російською кіноіндустрією

13 січня 2024, 22:20
634
Актриса Катерина Кузнєцова заявила, що росіянка-актриса Ольга Мединич її щиро підтримала після початку повномасштабної війни в Україні.
Катерина Кузнєцова пояснила, чому легко порвала з російською кіноіндустрією
Катерина Кузнєцова і Ольга Мединич/ коллаж Главред, фото Instagram

Дочка легендарного футболіста і зірки київського "Динамо" Олега Кузнєцова, акторка Катерина Кузнєцова, яка після початку повномасштабної війни розірвала всі зв'язки з країною-агресором РФ, в інтерв'ю каналу "І грянув Грем" розповіла, чому знімалася в Росії.

"У мене не стояло питання взагалі [термінового від'їзду з РФ - Главред]. Єдина проблема, з якою я зіткнулася, мені потрібно було забрати речі, тому що у мене там були документи, два коти. У мене до того моменту не було підписано жодних знімальних контрактів. Була позбавлена юридичних питань. Я написала листа, де детально виклала свою позицію. Гроші в мене були в іншому банку. Я взагалі не думала про кіно. Мене багато хто запитує про це, але, коли ракети летять на твою країну, на твоїх батьків, ти не замислюєшся над тим, правильно чиниш ти чи ні. Мене ніхто особливо не підтримував. Єдина людина, яка була зі мною довго на зв'язку - це Оля Мединич. Проявляла емпатію, запитувала, цікавилася. Продюсери написали, що розуміють моє рішення. Усе очевидно. З акторів тільки з Ольгою я була на зв'язку. Я їй дуже вдячна за це", - сказала актриса.

До слова, Ольга Мединич і Катерина Кузнєцова разом знімалися в першому сезоні серіалу "Вампіри середньої смуги".

відео дня

Нагадаємо, раніше Катя Кузнєцова розповіла про стосунки зі своїм хлопцем. Своєю історією актриса поділилася з ведучим славою Дьоміним. Дьомін розпитав Кузнєцову, що вона думає з приводу фрази "хороших росіян не існує". "Згодна. І ми часто сваримося з цього приводу", - говорить актриса Кузнєцова.

Раніше також Катя Кузнєцова, яка багато років працювала і знімалася в кіно в Росії, розповіла про те, як живе під час війни і що думає про деяких своїх колег. Зокрема, вона рознесла Дмитра Нагієва.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти