StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Дякую за локації військових об'єктів на Підмосков'ї": українці дякують Лорак за допомогу ЗСУ

28 березня 2023, 11:12оновлено 28 березня 2023, 11:51
Українці ніколи не втрачають почуття гумору, навіть перебуваючи в складних, життєзагрожуючих ситуаціях.
Ані Лорак
Ані Лорак / instagram.com/anilorak

Співачка українського походження Ані Лорак, яка живе і будує кар'єру в терористичній Росії, а також не сказала єдиного слова про те, як країна-агресор вторглася в Україну і вбиває українських громадян, повільно позбавляється свого російського заробітку.

Так, нещодавно в мережі з'явилася інформація про те, що Лорак планує великий гастрольний тур по Россії. У той же час, мери російських міст виступили проти цього, так як Лорак намагається всидіти на двох стільцях і так до кінця і не визначилася на чиєму ж вона боці. Більш того, мер Краснодара навіть припустив, що виступаючи з концертами в країні-агресорі Росії, Лорак цілком може перераховувати зароблені гроші на потреби і підтримку ЗСУ.

Лорак, яка зазвичай мовчить і мало постить у своїх соціальних мережах, поспішила виправдатися і навіть звинуватила владу України за те, що її в 2014 році змусили виїхати в Росію.

"Я також хочу сказати, що я ніколи не надавала військової допомоги, що бездоказово стверджують деякі ЗМІ та політичні діячі. Тому що я можу допомагати тільки в рамках гуманітарної місії, чим і займалася все життя", - заявила Лорак, для якої запахло смаженим.

Пізніше також стало відомо, що у Росії подали заяву до Генпрокуратури і вимагають визнати артистку без позиції іноземним агентом.

Українці не залишилися осторонь і вирішили "підтримати" Ані Лорак. Так, вони масово публікують "подяки" за підтримку ЗСУ.

Українці тролять Лорак
Українці тролять Лорак / скріншот

"Не варто це публікувати, я знаю, вона завжди просить солдатів не публікувати фотографії з її дронами. Думаю, потрібно видалити публікацію, поки ворог не побачив", - додав Юрій Бутусов.

Бутусов про Лорак
Бутусов про Лорак / скріншот

"І знаєте, так прикро що її концерти скасовують. Вона ж так добре наводила і коригувала";

"Особливе спасибі за локації військових об'єктів на Підмосков'ї";

"Вона зараз домовляється про F16. Ще два концерти - і кине кеш";

"Кажуть, саме вона на таємних переговорах переконала лідерів ЄС надати нам снаряди зі збідненим ураном", – тролять співачку українці.

Українці тролять Лорак
Українці тролять Лорак / скріншот
Українці висміяли Лорак
Українці висміяли Лорак / Скришот

Лорак позбавляється роботи в країні-агресорі Росії

Відзначимо, що раніше стало відомо про те, що оголошений напередодні гастрольний тур співачки швидше за все не відбудеться, як мінімум в Краснодарі. "Ми - жителі проти того, щоб в нашому місті "влаштовували шоу" люди, які зізнаються в любові правлячій в Україні владі, що воює проти нас", - говорить чиновник.

Він також додав, що жоден актор, співак чи співачка, які мають таку позицію щодо війни та жорстокого нападу терористичної Росії на Україну, не будуть тут заробляти.

Тепер же, слідом за Краснодаром, концерт скасували в Ростові, також під питанням її виступ у Воронежі. А громадські діячі, за інформацією медіа, вимагають визнати українську співачку, яка намагається "всидіти на двох стільцях", іноагентом. "Звернення вже в Генпрокуратурі", - повідомляють росЗМІ.

Злякавшись того, що вона позбудеться свого єдиного заробітку, Лорак поспішила виправдатися і заявила, що українська влада поставила їй ультиматум.

"Я розумію, що за моє мовчання протягом останнього року мене критикували, і усвідомлюю, що це рішення може бути трактовано по-різному. Я ніколи не хотіла нікого образити або зачепити, і якщо це сталося, я приношу свої вибачення. Я хочу чітко заявити, що не підтримую жодних форм насильства, і загибель людей в результаті конфліктів розбиває мені серце. Тільки ті, хто знають моє минуле, можуть зрозуміти біль від втрати когось на війні", - зазначила Лорак.

Також Лорак зазначила на те, що в Росії її звинуватили в підтримці ЗСУ.

"Я також хочу сказати, що я ніколи не надавала військової допомоги, що бездоказово стверджують деякі ЗМІ та політичні діячі. Тому що я можу допомагати тільки в рамках гуманітарної місії, чим і займалася все життя", - заявила Лорак.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти