StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Зовсім не заздрю": ексучасник "Дизель Шоу" різко висловився про Писаренка і Нікішина, які втекли в РФ

11 листопада 2023, 10:45оновлено 11 листопада 2023, 12:50
Актор Олег Іваниця прокоментував втечу гумористів Сергія Писаренка та Євгена Нікішина з України до Росії під час повномасштабної війни.
Нікішин, Писаренко, Іваниця
Олег Іваниця каже, що був шокований вчинком колишніх колег Писаренка і Нікішина / колаж Главред, фото Instagram

Комік і колишній учасник гумористичного телепроекту "Дизель Шоу" Олег Іваниця у досить жорсткій формі прокоментував від'їзд до країни-агресора Росії артистів Сергія Писаренка та Євгена Нікішина, які на початку повномасштабного військового вторгнення путінських військ були в Україні. Свою думку Іваниця висловив в інтерв'ю для YouTube-проєкту ТСН "Поодинокі".

Комік зізнався, що був шокований вчинком колишніх колег. Іваниця кажуть, що не розуміє, чому Писаренко і Нікішин повернулися в країну-агресора РФ, яка напала на Україну, щодня обстрілює українські землі і вбиває невинних людей.

"Ми не листувалися. Спочатку вони записали звернення, що це війна. Я так думаю, що молодці. Потім, коли мені сказали, що вони знову туди (в Росію – Главред) переїхали, це був такий шок. У Писаренка і коріння ж тут (в Україні – Главред) ", - прокоментував актор.

відео дня

Іваниця сподівається, що Писаренко і Нікішину зараз важко живеться в країні-агресорі РФ.

"Я зовсім не заздрю Писаренку і Нікішину. Вони зараз живуть там, вони все одно знають, що живуть в країні, яка вбиває їх близьких, родичів. У тій економічній системі вони платять податки. На їхні гроші будуються ракети, які руйнують країну. Мені, здається, що совість зсередини їх просто згризає", — підсумував він.

Нагадаємо, раніше комік і актор "Дизель Студіо" білоруського походження Євген Сморигін розповів, що його колеги, російські коміки Сергій Писаренко та Євген Нікішин, офіційно припинили свою співпрацю з українським проектом.

До того повідомлялося, що Писаренко і Нікішин, які після початку війни виїхали з України, продовжують заробляти гумором в країні-агресорі РФ.

Зокрема минулого року вони виступали перед публікою на круїзному лайнері Astoria Grande. А також грали у виставі з російською реаліті зіркою і "співачкою" Ольгою Бузовою.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти