StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Зірка "Дизель-шоу" заразилася небезпечною хворобою: що сталося

10 серпня 2023, 14:22
Актриса з "Дизель-шоу" Вікторія Булітко повідомила, що заразилася хворобою Лайма через місяць після того, як її вкусив кліщ.
Вікторія Булітко
Вікторія Булітко заразилася хворобою Лайма / колаж Главред, фото УНІАН і скріншот з відео

Відома українська артистка і зірка гумористичної передачі "Дизель-шоу" Вікторія Булітко поділилася з шанувальниками сумною новиною - у неї медики діагностували хворобу Лайма (після того, як її вкусив кліщ). Невеселу новину Булітко опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Як розповіла гумористка, місяць тому вона з друзями відпочивала на Закарпатті. І коли пішла з колегою по "Дизель-шоу" Євгеном Сморигіним пішли за грибами, її раптово вкусив кліщ. Тоді артистка викликала швидку допомогу - для того, щоб лікарі дістали комаху.

Однак далі дівчина відчувала себе добре і не бачила сенсу відразу здавати аналізи. І пішла на цей крок набагато пізніше.

відео дня

"Приблизно в той час, як пішла здавати аналізи, мені здалося що мене вкусив комар. Воно свербить, я почухала. А потім пляма почала більше роздуватися. І так один день, другий, а цих укусів, типу комариних, з'являється все більше і більше. Якщо не чешешь, вони пропадають. Потім з'являються ще. Я вже поміняла ліжко, думала, може алергія на порошок. І тут я розумію, що щось не те", - каже артистка

Булітко звернулася до дерматолога, оскільки плями все частіше стали з'являтися на руках і ногах. Медик відправив Вікторію здати розгорнутий аналіз на бореліоз (хвороба Лайма). І аналізи прийшли позитивні.

Тепер, каже актриса, їй належить пройти лікування 28-денний курс антибіотиків.

Нагадаємо, раніше актор гумористичного проекту "Дизель Шоу" Олександр Бережок і його дружина Олена втретє стали батьками. У них народилася довгоочікувана дочка.

До того ресторатор і телеведучий Даніель Салем, який з початку війни вступив до лав тероборони, розповів, що зважився на рішучий крок - ведучий має намір удочерити дитину, яка втратила батьків внаслідок вторгнення РФ в Україну,

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти