StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

КВНщики та учасники Дизель шоу розважають росіян на лакшері лайнері

10 вересня 2022, 23:33оновлено 11 вересня 2022, 11:07
Артисти подорожують на круїзному лайнері, який виходить з Росії.
КВНщики та учасники Дизель шоу розважають росіян на лакшері лайнері
Фото афіші круїзного лайнера

Колишні російські гравці КВК, актори "Дизель Шоу" Сергій Писаренко та Євген Нікішин, які після початку війни виїхали з України, продовжують заробляти гумором.

Але зараз не на українському ТБ, а на круїзному лайнері Astoria Grande, повідомляє Таблоїд.

Лайнер йде з російського міста Сочі, відвідує кілька портових міст Туреччини і повертається в Сочі.

відео дня

Наприкінці вересня вони вдруге вирушать розважати пасажирів лакшери-вояжу, а в жовтні гратимуть у виставі з російською реаліті зіркою і "співачкою" Ольгою Бузовою.

Нагадаємо, раніше зірка Comedy Club Антон Лірник так і не зміг відмовитися від гастролей в Росії, але у великому інтерв'ю з Андрієм Пределіним він повідав якісь особливості, і причини своїх вчинків.

Резидент дуету " ім. Чехова " Антон Лірник зізнався, що росіяни покращують свою думку про українців після його виступів.

"Ну, дивись, не так часто я в Росії зараз, це тільки здається, що я там зависаю. Людям в Україні, і навпаки. Я живу в Києві-це, по-перше. По-друге, такі питання виникають дуже часто. Я якийсь час сам намагався собі пояснити це. Чому я досі тримаюся за це, чому я то в Україні, то в Росії. І я це зрозумів. Мені це сказав один глядач, десь в Нижньому Новгороді. Він після вистави підійшов і він прямо точно сформулював. Казав, що... А він такий п'яний дядько був і прийшов в захваті від вистави потиснути руку. І він каже: "Слухайте, у нас по телику весь час показують, що х*хли виродки і дебіли, а ви нормальні хлопці. Дякую". Він потиснув руку і пішов. І я подумав, що можливо це те небагато, через що я відчуваю, що роблю все правильно. Через те, що якась людина прийшла і сказала: "Так ви, українці-нормальні хлопці", - згадав він.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти