StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Сусідське дівчисько": Надя Дорофєєва засліпила фанатів натуральною красою

20 липня 2022, 23:25
869
Кращі образи артистки меркнуть в порівнянні з її природними даними.
Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва показала себе без макіяжу / instagram.com/nadyadorofeeva

Українська співачка Надя Дорофєєва під час повномасштабної війни не лише займається волонтерством, підтримуючи своєю творчістю ЗСУ та постраждалих від російської агресії співвітчизників.

Артистка чимало часу приділяє спілкуванню з аудиторією своїх шанувальників, яким намагається дати дієві поради про те, як правильно долати тривогу і стрес під час такого складного періоду в житті.

Нещодавно на своїй сторінці в Instagram Дорофєєва зізналася, що читання для неї - один з важливих способів підтримувати своє ментальне здоров'я в нормі. У зв'язку з цим вона запропонувала підписникам поділитися назвою книг, які допомагають і підтримують їх, щоб кожен міг знайти для себе щось цікаве.

відео дня

Фанати подякували артистці за такий простий, але потрібний крок на шляху до збереження психічного здоров'я під час війни.

Не оминули вони увагою також і новий образ Дорофєєвої. Співачка показала свою натуральну красу - без макіяжу і концертних вбрань. На новому знімку вона виглядає дуже природно і по-домашньому.

Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва показала себе без макіяжу / instagram.com/nadyadorofeeva

читайте такожБред Пітт у спідниці шокував фанаток на прем'єрі

Раніше 57-річна британська модель, акторка і бізнесвумен Елізабет Херлі викликала фурор своєї фігурою в зухвалому сліпуче білому бікіні.

Також 54-річна австралійська співачка Кайлі Міноуг в божевільній міні-сукні кислотно-жовтого кольору засвітила стрункі ніжки.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти