StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Солістка групи KAZKA вперше розповіла про свого коханого

15 листопада 2022, 08:54
Олександра Зарицька, солістка групи KAZKA, розповіла про свого коханого і про те, чому не виводить свій роман в публічну площину.
Зарицька, Казка
Солістка гурту KAZKA вперше розповіла про свого коханого / колаж фото УНІАН

Олександра Зарицька, солістка попгрупи KAZKA, у вельми винахідливій формі відповіла на питання про своє особисте життя і коханого в ексклюзивному інтерв'ю порталу "ТСН".

"Я з тих зануд, які не люблять особливо розповідати про особисте життя. Звичайно, я жива людина, досить емоційна. Іноді, в моменти щастя, мені хочеться опублікувати гарне фото або змонтувати загальний ТікТок. Але у стосунках я вибираю конфіденційність і тишу, щоб зберегти цю особисту таємницю лише для нас двох. Тому поки ніяких подробиць. Але я не зарікаюся! Може, скоро захочу розповісти більше", - сказала вона.

Зарицька

Нагадаємо, раніше актриса "Жіночого кварталу" і комікесса Ірина Сопонару "засліпила" фанатів сяйвом яскравого кадру, на якому вона постала одягненою в пікантний корсет від українського бренду.

Також супермодель, актриса і одна з найкрасивіших жінок ХХ століття за версією Playboy 56-річна Сінді Кроуфорд засвітила соковиті стегна в сукні-мантії.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти