StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Знову одна, знову в останній раз": Каменських поділилася новиною

28 листопада 2022, 17:04оновлено 28 листопада 2022, 17:50
Співачка зробила спеціальний пост на своїй сторінці в Instagram.
Настя Каменських
Настя Каменських / instagram.com/kamenskux

Українська співачка NK (Настя Каменських) поділилася новиною. На своїй сторінці в Instagram, співачка виклала фрагмент нової пісні "Мама-зима".

Сама співачка запостила фрагмент пісні і написала пост.

"Ця зима, мабуть, одна з найскладніших для кожного українця. Але я впевнена, що, незважаючи на всі перешкоди, ми обов'язково вистоїмо. Бо та безмежна любов і жага до життя, притаманні українському народу, наділяє кожного з нас неабиякою силою. "Мама-зима" вже на всіх цифрових платформах, щоб нагадати вам: світло, наявне всередині нас, здатне розчинити будь-яку темряву. А любов і віра в свої сили зігріють навіть у найсильніший холод", - написала вона.

відео дня

Нагадаємо, раніше зірка активно показала мільйонам фоловерів у соцмережах свою патріотичну позицію. Ось і зараз артистка на своїй сторінці в Instagram опублікувала новий пост, який присвячений тому, як змінилося світовідчуття українців після початку повномасштабного військового вторгнення Росії.

"Ми стали відчувати по-іншому і проживати багато моментів не так, як раніше. Але те, що залишилося незмінним – це любов і правда. Вони завжди були з нами, а зараз у важкі часи стоять за спиною кожного українця. Вони були, є і будуть. Це єдність і підтримка один одного. Це однодумці, з якими ми дивимося в одному напрямку заради спільної мети. А сьогодні наша мета – це перемога світла над темрявою, правди над брехнею", - написала співачка.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти