StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Зморщена ягідка": мама Наташі Корольової приголомшила зовнішнім виглядом

26 листопада 2022, 23:10
Невтішні коментарі сипалися на маму Корольової один за одним.
Наташа Корольова, Людмила Поривай
Наташа Корольова, Людмила Поривай / скріншот

Мама співачки Наташі Корольової Людмила Поривай шокувала всіх своїм підписників вбранням і, здається, забула про те, скільки їй років.

Черговий образ 76-річної Поривай знову викликав острах суперечок в Instagram.

У минулому році вона зважилася на відверту фотосесію. Після того, як кадри зі зйомок з'явилися в Мережі, маму Наташі Корольової жорстко розкритикували.

Невтішні коментарі сипалися на знамениту маму один за одним.

"Целюліт прикрийте, ну що ж так себе спотворювати", "Мені було б соромно за таку матір...", "Зморщена ягідка", "Немає розуму - вважай, каліка", - розкритикували її підписники.

Людмила Поривай
Людмила Поривай / скріншот

Варто відзначити, що Людмила Поривай зараз проживає в США. Вона підтримала свою рідну Україну і розкритикувала свого зятя Тарзана, який підтримав війну в Україні і політику диктатора Путіна.

Нагадаємо, раніше мама співачки Наташі Корольової, яка багато років проживає в Майамі, відвідала концерт української співачки Ірини Білик.

Людмила Поривай зустрілася з Білик і співачка висловилася грубо на адресу путініста Сергія Глушка, який яро підтримує терор президента РФ і війну в Україні.

Також повідомлялося, що співачка українського походження Наташа Корольова поділилася черговим безглуздим відео зі свого життя, за що тут же була висміяна. Вона вирішила привітати всіх з Днем сім'ї відеороликом, на якому разом з сином співає, а її чоловік танцює.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти