StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

ЗМІ: російський олігарх Абрамович закрутив роман з українською моделлю

26 липня 2023, 13:23
Наталія Гоцій - відома модель, яка має ряд власних проектів.
Роман Абрамович, за чутками, зустрічається з українською моделлю
Роман Абрамович, за чутками, зустрічається з українською моделлю / Колаж Главред, Фото Instagram / nataliiagotsii, Facebook/RomanArkadyevichAbramovich

Російські пропагандистські ЗМІ пишуть про те, що російський олігарх Роман Абрамович, який славиться різними бурхливими подіями в своєму особистому житті, обзавівся новою пасією.

Так, за інформацією пропагандистського видання Стархіт, в мережі обговорюють нібито нову пасію олігарха - 39-річну модель Наталію Гоцій.

"Жодних підтверджень, що 56-річний Роман справді зустрічається з моделлю поки що немає. Більше того, йому приписують стосунки з ще однією ефектною дівчиною Оленою Набіуліною. Незважаючи на професію кондитера, вона теж дотримується дієт та готує низькокалорійні десерти", - написало ЗМІ.

відео дня

Наталія Гоцій - Українська топ-модель, а також переможниця Міжнародного конкурсу Ford Supermodel of the World 2004 року.

Через рік після перемоги, портфоліо Гоцій поповнилося зйомками для Vogue, італійського Marie Claire, Numero, Fashion Magazine, Elle та інших журналів. Наталя стала обличчям ароматів Baby Doll від Yves Saint Laurent і 212 від Carolina Herrera, повідомляє Вікіпедія.

Також Наталія дефілювала на показах в Valentino, Yves Saint Laurent, Бегназа Сарафура, Крістіана Лакруа, Діани фон Фюрстенберг, Dior, Dolce & Gabbana, Дрісса Ван Нотена, Gucci, Оскара де ла ренти, Вів'єн Вествуд та інших лідерів fashion-індустрії. У 2021 році дефілювала на показі Armani на Milan Fashion Week.

На відео - бекстейдж зі зйомок Гоцій:

Гоцій - автор YouTube-каналу "бути Гоцій". Веде свій спортивний Telegram канал, де публікує відео з тренуваннями.

Сторінка Наталії в Instagram виглядає стандартно для моделі. Вона також перестала вести її російською мовою, а її пости написані англійською або українською мовою.

На фото - пост моделі до початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну:

У збережених сторіз у моделі інформація про те, як можна було допомогти українцям під час відважного протистояння України терористичній Росії. Однак постів про те, що Росія напала на Україну, повідомлень про війну і обстріли українських міст, на сторінці в Гоцій немає.

Нагадаємо, раніше українська супермодель і ведуча шоу "Топ-модель по-українськи" Алла Костромічова в День матері поділилася з шанувальниками особливою подією.

Раніше також стало відомо про те, що 28-річна китайська модель Еббі Чой була знайдена розчленованою в заміському будинку в Тай По, одному з районів Гонконгу.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти