StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Скандал з плагіатом, пошарпаний вигляд та кігті: яким був виступ Loreen на Євробаченні-2023

14 травня 2023, 12:29
Переможець Євробачення, шведська співачка Лорін, викликала у глядачів суперечливі почуття.
Loreen
Loreen перемогла на Євробаченні вдруге / instagram.com/eurovision, instagram.com/loreenofficial

Шведська співачка Loreen завоювала перемогу на Євробаченні-2023 піснею Tattoo. Її результат у турнірній таблиці становив 583 бали. Виступ артистки був незвичайним і побив кілька історичних рекордів Євробачення.

Так Швеція, нарівні з Ірландією, завдяки Лорін стала країною, яка перемагала на цьому музичному конкурсі найбільшу кількість разів. До того ж сама Лорін за 67-річну історію Євробачення стала першою жінкою, яка здобула перемогу двічі - вона вже має Кришталевий мікрофон за вікторію в 2012 році з піснею Euphoria", яка надовго закріпилася в світових хіт-парадах, і навіть в наші дні залишається популярною.

Виступ Лорін на Євробаченні в 2023 році потрапив у скандал - багато поціновувачів музики після того, як шведка представила конкурсну пісню, стали звинувачувати її, що Tattoo є плагіатом на пісню української співачки Мікі Ньтон "У полоні". Правда, це питання дуже швидко зам'яли.

Про що пісня Loreen - Tattoo?

Переможна для Лорін пісня присвячена коханню, яке стикається з труднощами: лірична героїня шкодує, що їй доводиться розлучатися з коханим, але вона знає, що рано чи пізно вони зможуть бути разом, адже "він назавжди з нею, як тату".

Виступ Loreen на Євробаченні-2023 був яскравим, але без зайвого епатажу - артистка з'являлася на сцені у вузькому просторі між двома сяючими плитами у футуристичному облягаючому комбінезоні бежевого кольору з прозорими вставками, босоніж і розпущеним волоссям. Особливу увагу глядачів привернули руки співачки - з довгими темними кігтями і пальцями, прикрашеними мехенді (розпис хною, який здійснюють в Індії та арабських країнах на тілі нареченої перед весіллям в якості оберега - прим. реактора).

Дивіться виступ переможця Євробачення-2023 - співачки Loreen з піснею Tattoo зі Швеції:

Нагадаємо, фінал Євробачення-2023 відкривали переможці минулого року - український гурт Kalush Orchestra. Вони виконали нову версію переможної "Стефанії", у створенні якої їм допомогла майбутня королева Великобританії.

Також Суспільний мовник на початку фіналу Євробачення представив 5 українських зірок, відібраних шляхом голосування для виконання ролі національного журі.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти