StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Київське метро і Кейт Міддлтон за фортепіано: Kalush Orchestra порвали фінал Євробачення-2023

13 травня 2023, 22:43оновлено 13 травня 2023, 23:38
Гранд-фінал Євробачення-2023 розпочався з сюрпризів. Kalush Orchestra вміють дивувати глядачів.
Kalush Orchestra і Кейт Міддлтон виконали Stefania
Kalush Orchestra і Кейт Міддлтон виконали пісню Stefania / Скріншот YouTube, instagram.com/princeandprincessofwales

Переможці Євробачення-2022, український гурт Kalush Orchestra, повернулися на сцену конкурсу. Вони відкрили Євробачення-2023 переможною піснею Stefania, та представили новий трек Changes.

Глядачів чекав яскравий виступ. Частина шоу була знята в київському метро, частину артисти виконали наживо - в нових костюмах і зі зміненим аранжуванням. Зірок зустріли шквальними оваціями.

Дивовижним елементом виявився музичний супровід - фрагмент переможної "Стефанії" на фортепіано прямо з Багряної вітальні Віндзорського замку виконала принцеса Кетрін Уельська (зйомки пройшли на початку травня). Цим несподіваним жестом Велика Британія, яка гостинно прийняла Євробачення-2023 в Ліверпулі від імені нашої країни, довела свою підтримку Україні.

Також разом з Kalush Orchestra фрагменти з Stefania виконали дві британських співачки. В результаті вийшов динамічний, яскравий номер, який не втратив, втім, український колорит, який так підкорив глядачів Євробачення в минулому році.

Раніше стало відомо, що після першої репетиції конкурсного номера гурту Tvorchi на Ліверпульській сцені, букмекери знизили шанси українських артистів на перемогу на Євробаченні-2023.

Варто відзначити, що Євробачення повинно було пройти в Україні, після перемоги на торішньому конкурсі українського фолк-хоп-колективу Kalush, однак через війну проведення конкурсу в нашій країні стало неможливим.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти