StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Скандал: росіяни вкрали мультфільм "Мавка" і виклали в Мережу

11 липня 2023, 13:33
Український мультфільм "Мавка. Лісова пісня", створений за мотивами твору Лесі Українки, нелегально розмістили на піратських сайтах з російською озвучкою.
Мавка, Росія
Продюсер мультфільму Ірина Костюк стверджує, що російські "Пірати" взяли австралійську копію / колаж Главред, фото Film.ua і ua.depositphotos.com

Український мультфільм " Мавка. Лісова пісня", створений за дуже віддаленими мотивами твору легендарної поетеси і драматурга Лесі Українки, Російські "Пірати" вкрали і зробили озвучку мовою країни-агресора РФ. Про це написала на своїй сторінці в Facebook продюсер мультфільму Ірина Костюк.

Вона каже, що минулого тижня в Мережу "злили" австралійську копію мультфільму, вже через кілька днів стрічку перевели на російську і нелегально розмістили в Інтернеті. За словами Костюк, таку версію "Мавки" незаконно випустили ще й на DVD-дисках (і її продають на ринку "Петрівка" в Києві).

"Не крадіть у своїх. Не качайте нелегальне. Не купуйте гидоту на ринку. Живемо цивілізовано, не підтримуйте піратів, не підживлюйте їх діяльність", — сказала продюсер.

відео дня

Нагадаємо, скандал розгорівся після того, як в мережі з'явилася інформація, що шоумен Володимир Остапчук виїжджав до Греції, щоб попрацювати в якості конферансьє на дні народження дружини російського олігарха Леоніда Арапова Юлії Буряк. До початку повномасштабного вторгнення Юлія, яка родом з Одеси, проживала зі своїм чоловіком у Москві.

Але потім з'явилася інформація про те, що після початку російської повномасштабної військової агресії РФ проти України Юлія виїхала з Росії і вдруге вийшла заміж за українця Андрія.

Далі стало відомо, що на дні народження Юлії Буряк також виступила група Quest Pistols. Представник групи також зазначив, що вони їхали виступати до українців, ретельно перевірили лайнап, в якому знаходилися тільки українські артисти з чіткою громадянською позицією. Комунікація з присутніми була українською мовою:

"У нашій команді абсолютно чітка позиція щодо неможливості співпраці з особами, які підтримують політику Росії, і порушують українське і міжнародне право", – сказав менеджер Quest Pistols Юрій Федоров.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти