StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Шоптенко зізналася, хто міг стати її партнером на "Танцях з зірками" замість Зеленського

7 вересня 2024, 22:18
431
Перший сезон проєкту з майбутнім президентом став одним із найяскравіших в історії "Танців".
Олена Шоптенко
Шоптенко розповіла, хто міг замінити Зеленського на Танцях із зірками / колаж: Главред, фото: instagram.com/alena_shoptenko

Українська танцівниця і хореограф Олена Шоптенко прийшла на проєкт "Танці з зірками" коли їй було всього 17 років. За її плечима вже було вже два титули чемпіонки світу з бальних танців, проте організатори шоу спершу поставилися до неї з недовірою.

Про це танцівниця розповіла у своєму недавньому інтерв'ю для Oboz.ua. У першому сезоні "Танців" 2006 року вона стала партнеркою Володимира Зеленського. Разом їм вдалося посісти перше місце.

Щоправда, її доля на проєкті могла скластися зовсім по-іншому. Так Шоптенко зізналася, що замість Зеленського їй спершу пропонували іншого партнера - журналіста Анатолія Борсюка.

відео дня

"Мене хотіли поставити в пару з Анатолієм, а потім змінили думку. Чому так сталося, я не знаю. Коли прийшла на кастинг "Танців з зірками", мені було 17 років. Через вік до мене проявлялося трохи скептичне ставлення продюсерів. Не вірили в те, що така юна дівчина може навчити танцювати когось", - розповіла Олена Шоптенко.

Вона також зазначила, що з Володимиром Зеленським на проєкті їй одразу вдалося знайти спільну мову. У їхній танцювальній парі панувало взаєморозуміння і взаємоповага, що зрештою і привело їх до перемоги.

Хто така Олена Шоптенко?

Олена Шоптенко - українська танцівниця, хореограф, дворазова чемпіонка світу з бальних танців. Майстер спорту міжнародного класу. Учасниця численних українських телепроєктів - "Танці з зірками", "Танцюю для тебе", "Майданс", "Зважені та щасливі".

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше українська олімпійська чемпіонка Ольга Харлан зізналася, чому не відразу погодилася виходити заміж за бойфренда, і поділилася зворушливими знімками з заручин.

Також стало відомо, що згорів заміський будинок відомої української ведучої Даші Малахової. Вона показала, на що вогонь перетворив її майно, відновити яке буде дуже складно.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти