StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Харлан зізналася, чому не відразу погодилася виходити заміж за бойфренда

6 вересня 2024, 15:42оновлено 6 вересня, 16:47
641
Олімпійська чемпіонка розповіла, за яких обставин її наречений запропонував їй пов'язати їхні життя узами шлюбу.
Ольга Харлан із нареченим
Ольга Харлан виходить заміж - Харлан розкрила подробиці заручин / колаж: Главред, фото: instagram.com/olgakharlan

Українська фехтувальниця Ольга Харлан після того, як заробила друге у своїй кар'єрі золото на Олімпійських іграх, отримала пропозицію руки та серця від свого бойфренда - італійського фехтувальника Луїджі Самеле. Заручини відбулися після п'яти років стосунків.

Чемпіонка досі ходить під враженням від цієї події, і ділиться її подробицями у своєму блозі в Instagram. Так Харлан розповіла, що каблучку для заручин Самеле підклав у її сумочку, коли вони вирушали на вечірню прогулянку.

Коли ж нарешті настав момент, і спортсмен став на одне коліно перед своєю коханою, особливі миті потрапили на камеру випадкової перехожої - тепер пара має безцінні кадри їхніх перших кроків назустріч до довгого і щасливого сімейного життя.

відео дня

Також Харлан зізналася, що була так вражена пропозицією нареченого, що спершу навіть забула на неї відповісти. "Я була настільки щаслива і у шоці, що забула сказати: "Так"! Він нагадав мені, що щось треба відповісти", - зі сміхом згадує Ольга Харлан.

Ольга Харлан із нареченим
Ольга Харлан виходить заміж - Харлан розкрила подробиці заручин / колаж: Главред, фото: instagram.com/olgakharlan
Ольга Харлан із нареченим
Ольга Харлан виходить заміж - Харлан розкрила подробиці заручин / колаж: Главред, фото: instagram.com/olgakharlan
Ольга Харлан із нареченим
Ольга Харлан виходить заміж - Харлан розкрила подробиці заручин / instagram.com/olgakharlan

Хто така Ольга Харлан?

Ольга Харлан - олімпійська чемпіонка 2008 і 2024 років та середній приз Олімпійських ігор 2016 року в збірній першості, тричі бронзова медаль Олімпійських ігор (2012, 2016 і 2024) в Індії у відуальній першості, шестиразова чемпіонка світу (2013, 2014, 2017, 2019 р. в індивідуальній першості, 2009 р. і 2013 р. у командній першості), восьмиразова чемпіонка Європи (2009, 2011, 2012, 2013, 2014, 2019 в індивідуальній першості, 2009 і 2010 у командній першості), заслужений майстер спорту з фехтування. Кавалер ордена Свободи, ордена Ярослава Мудрого IV і V ст., перший кавалер орденів "За заслуги" і княгині Ольги.
За свою спортивну кар'єру Ольга Харлан здобула шість олімпійських медалей (найбільше серед спортсменів, що представлені в Україні), 15 медалей чемпіонатів світу та 20 медалей чемпіонатів Європи, що є рекордом для українських фехтувальників.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше кум втікача Влада Ями, український шоумен Анатолій Анатоліч, розповів про повернення танцюриста в Україну та особливості його бачення сучасної ситуації в країні.

Також стало відомо, що Анастасія Приходько вдруге пішла під вінець. Співачка повторно повінчалася з чоловіком після 11 років разом, та показала зворушливі знімки з коханим.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти